reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Od wiosny ide na basen. Musze jakoś dotrwać do tego czerwca:-(
Bardzo dobry pomysł, też się nad tym zastanawiam. Tym bardziej, że wożę Olka na basen i w tym czasie mogłabym iśc sama na duży. Zupełnie spokojnie. Olek cwiczy na małym baseni pod opieką instruktora, więc nie muszę z nim iśc. Ale zastanawiałam się też nad aqua aerobikiem i nad mama fitness...ale nie wiem czy to nie jest przereklamowane. Tak, czy siak warto się ruszac.!

reklama
Ja od początku stycznia chodzę na basen i świetnie się po nim czuję :-) Czasem nie chce mi się iść, ale jak tylko wejdę do wody i zacznę pływać, to humorek od razu mi się poprawia :-) Miałam chodzić raz w tygodniu, ale na razie mam potrzebę chodzić dwa razy...
O specjalnych zajęciach dla przyszłych mam na basenie też myślałam, ale na razie pływanie pociąga mnie dużo bardziej niż gimnastyka w wodzie - może później zmienię zdanie ;-)

ja jutro ide do pracy... wracam na 3 tygodnie i już na ciągłe L4 - nie chce przekroczyć tych magicznych 182 dni dlatego musze wrócić - teraz byłam 2 tygodnia w domu i baaaaaardzo nie chce mi się wracać.

reklama
Ja siedze i nie martwie się o te 182 trudno połaże do zus-u załatwię ten rehabilitacyjny. A w domku jest fajniutko. Potem macierzyński. Ile na drugie dziecko? no i wychowawczy niestety bezpłatny......co za kraj ...

Do góry