reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
tego tez jej zycze
i sobie tez;)
sam porod drugi mialam szybszy - 3 godziny a pierwszy 12
a czy latwiejszy - chyba tak - bo szybszy;)
Moj pierwszy 16 godzin od przebicia pecherza - drugi 6 od przebicia (obie indukcje), a trzeci - 2 godz na porodowce... Mam nadzieje, ze teraz tez nie bede sie dlugo meczyla..

No dobra to szybkiego porodu - pod każdym względem dziewczynki wszystkie , a tobie Milka żebyś się czasowo wyrobiła przed powrotem dzieci,

U mnie też nie była położna a z resztą ja nie mam jeszcze aktu urodzenia to skąd ma wiedzieć że jest na świecie. Wydawało mi się że najpierw trzeba iść i wybrać pediatrę i dopiero wtedy przyjdzie położna.

kasiau - a to szpital chyba powiadamia?? wysyla dokumentacje do przychodni??albo ja glupoty pisze - ale u nas chyba przy wypisie uprzedzali ze przyjdzie polozna

Joas - ja od dwoch dni po rusztownaiu wchodze na poddasze i maluje sciany:tak:
Wchodze w majtkach - bo w spodniach nie dam rady podniesc tak wysoko nogi :-D
jaka ja kraczlata jestem:laugh2:
hehehe... Ty akrobatka jestes a ja sztangistka :-D. Wlasnie wlazlam po schdach z Bartkiena rekach - po raz trzeci - skromne 12,5 kg...

hehe - my obie wariatki :-D
no ale jak usiade i zaczne myslec: kiedy kiedy i sie nakrecac - wole juz miec zajecie i czekac aktywnie

Taaaak, wariatki w kwiatki:-D:-D:-D:-D

A ekipa nadal sie nie pojawila... Za to moj slubny od 6 do 7 rano - przed praca - malowal pergole. Udalo mu sie dwie, a mamy 20 do dwukrotnego pomalowania....

Daruuunia, zawsze na porod lepiej czekac w domu niz w szpitalu. Udziela sie atmosfera patologii. Jak rodzilam Lolke, to dostalam normalnie spazmow , bo na lozku obok dziewczyna "zaskoczyla" zaraz na pierwszej kroplowce - po godzinie wyskoczyla na porodowke, a ja urodzilam dopiero 3 dni pozniej...

reklama
U mnie też nie była położna a z resztą ja nie mam jeszcze aktu urodzenia to skąd ma wiedzieć że jest na świecie. Wydawało mi się że najpierw trzeba iść i wybrać pediatrę i dopiero wtedy przyjdzie położna.

Kasiu u mnie szpital powiadamiał. Położna była u nas w środę a w poniedziałek wyszliśmy ze szpitala. Zadzwoń może do przychodni dziecięcej i spytaj dlaczego jeszcze nie było u Was położnej

Do góry