reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
No to sprawdzialam - czuc jak ta lala... az mi sie slabo zrobilo...

łojć - dzieki Ci kobieto ze to napisalas..

bo myslalam ze mi tylko tak Olga wisi
wczoraj w jednej chwili pomyslalam ze zaraz mi wypadnie a ja bede pierwsza w historii kobieta ktora urodzila dziecko i nie zauwazyla zwiastunow nadchodzacego porodu
pomyslalam ze rodze - ze to bedzie ta noc
i poszlam szybko spac:-D

reklama
Milkaaa, moze to u wielorodek normalne, ale uczucie niesamowite, naprawde. W dodatku zrobilam to na bidecie i poczulam sie jak w czasie porodu, kiedy polozna mowila - dotknij, poczuj glowke... Odlot totalny

hehe - Joas - takie odkrycie na sam koniec ciazy:-D
ja tez poczulam to co piszesz

zadzwonilabym do poloznej i spytalabym czy to normalne
bo moze to oznacza ze porod bedzie szybki - skoro juz tak mocno jest wstawiona w kanale - wlasciwie jest na wylocie:szok:
chcialabym wiedziec na czym stoje
ale glupio mi pytac na jakim etapie porodu jestem skoro paluchem wyczuwam swe dziecko:crazy::baffled::confused::nerd::rofl2:

Wiesz, nie wiem jak to przy poprzednim porodzie bylo, wiec nie mam porownania niestety... Ae wdzieczna bym byla za szybki i bezbolesny:-D:-D

No tak zostawic Was na cały dzień i juz jeden dwupak mniej ;-):-)
Patyk ogromne gratulacje!!!! Ale Ci dobrze :-D
Asiowo czuje ze nie przejdą te skurcze u Ciebie a wręcz przeciwnie- wydaje mi sie ze za niedługo przywitamy kolejną dzidzię!!! :-)
Joaś, Milka :szok::szok::szok: no to mnie zszokowałyscie na maxa tymi głowkami :-)- Milkaa a Ty to w zupełnosci- jakis medal powinnas dostac za Twoją pracowitosc!!! Podziwiam Cie!!!
Skoro Wilmek jutro ma wywołanie i Głuszek stwierdziła ze jutro rodzi....???? O NIE to ja tez koniec kropka!!!! Jutro w takim razie 3 porody a moze 4 jak Asiowo dzisiaj nie zdąży ;-):-D

hehe - i niezauwazalny
czyli u nas to kwestia dojscia do 10 cm i ewentualnego zgladzenia szyjki - skoro glowka juz pokonala "kolanko" kanalu

swoja droga - jak mnie badal lekarz w poniedzialek - powiedzial ze przyparta juz jest ladnie, ale szyjka dluga
ale codziennie gmeralam ta globulke i glowki nie czulam
dopiero wczoraj poczulam
czyli skrocila sie szyjka - zgladzila czyli
ale oczywiscie zmierzylam sobie palucha mego i doznlam szoku - ma 8 cm:-D a moja zamknieta szyjka w stanie ciazowym miewala 4 cm. Wiec skad mam wiedziec ile ma cm dzis?? Na ktorym centymetrze zaczyna sie szyjka?? Ech, jaka niewiedza bywa upierdliwa
chyba postudiuje w necie anatomie pochwy:-D:-D:-D:-D

Ja juz nie umiem wytrzymać bólu... ostatni prysznic i jedziemy na porodówke...
Jeszcze do tego sraczka mnie meczy:baffled::baffled::baffled: Nie mam sił, a gdzie tam koniec:baffled::baffled::baffled: 3majcie kciuki by poszło szybko... :tak:

Moja we czwartek miala 2cm... Rzekomo przyparta ladnie tez byla... Szyjka przepuszczala 1 palec - do poltora, ale gina - nie sprawdzalam wczesniej jak to sie ma w stosunku do mojego palucha:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:. W kazdym razie ja od dawna czuje ze ona jest dosc nisko, a teraz to juz wrecz kosmicznie nisko...
Zmykam moje drogie, bo padam na nos, a jutro lekko nie bedzie z cala gromadka moich bachorkow - najukochanszych zreszta.....

reklama
Ja juz nie umiem wytrzymać bólu... ostatni prysznic i jedziemy na porodówke...
Jeszcze do tego sraczka mnie meczy:baffled::baffled::baffled: Nie mam sił, a gdzie tam koniec:baffled::baffled::baffled: 3majcie kciuki by poszło szybko... :tak:
Asiowo a może jak te skurcze męczą Cię już tyle czasu to rozwarcie moze być spore i niekoniecznie będziesz się męczyła długo. Będzie dobrze, dasz radę bo Czerwcówki to twarde kobiety:tak::tak::tak::-D

Do góry