Widzisz Asiowo to u mnie aż tak nie jest jak u ciebie - boli mocno ale da się wytrzymać a 5 skurczów dziennie takich fest giga mocnych też da się wytrzymać a u ciebie to mnie się wydaje że się rozkręca już elegancko. Ja to bym chciała żeby mnie w nocy złapało - wtedy Marysia śpi - mogłabym sobie postękać i jak będę skucrze co 10 minut przez godzinę, dwie co najmnije kazał mi gin jechac na porodówkę. Ale ja bym wolała jechac jak będa co 5 minut. Na razie to sa co 5 godzin wiec śmiech na sali a bóle w dole brzucha tylko wkurzają bo meczą ale moze chociaż szyję rozwierają.....
PS. Na hemoroida Posterisan maśc i czopki i spróbuj go palcem odprowadzić do środka - od razu ci ulży jak wskoczy i zimnym przykładaj - nóżki szeroko i hop mrożonka na tyłek.
Magdziarko no chyba tak zrobie - wykorzytsaam męża, potem suteczki a jutro ginek. I JUTRO MAM URODZIC!!!!!!!!!!
Wilmek to powodzenia na jutrzejszym wywołaniu....
to zostane ja, Darunia, Milkaa, Joaś, Asiowo - któą zaraz zbierze tak czuje, potem to już Ewcia, Marlena-nad i Almetka. No i Jola ale ona w szpitalu. takze mało nas zostało w dwupaku....
A Danci i Joasiek1977 nie kojarzę... chyba się nie udzielają na forum.