Wilmek jak czop zszedł to na pewno szyja ruszyła!!!! on nie zlezie jak szyja zamknieta.. ja przy Marysce byłam na cztery spusty wyzamykana - tzn szyja długa twarda zamnknieta i 0 rozwarcia - czopek mi zaczal wychodzic od 0,5 cm do 2 i cały poród złaził. teraz licze ze jak jutro pojde na ktg to chociaz ze 3 cm miec bede.... albo 2,5..witam w niedzielny wietrzny poranek:-)
Gluszku no ja sie wlasnie tego boje :-( ze z ta oxy bede chodzic i nic albo ze bolalo bedzie strasznie...nie wiem czy ta szyjka sie ruszyla czy nie...czop niby prawie caly wypadl...szkoda ze nie moge sobie sama zbadac szyjki tak jak Milkaa bo nie mam odwagi...a to juz jutro do szpitala na wywolanie:-(
tylko z drugiej strony termin z OM mialam 10go to juz 12 dni po z usg 8 po to chyba i tak juz nie moge za dlugo czekac...a maly rosnie coraz wiekszy z kazdym dniem...buuuu
Asiowo moze to juz? mi co prawda krwawy czopek zszedł 4 dni temu i dalej cisza ale nie kazda taka zesputa jak ja... powodzenia. ja raczej zwatpiłam i nie sadze zebym siw szybko rozdwoiłaaaa.