reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
doobra - to jeszcze cos napisze
badacie sobie szyjke??
ja zawsze kiepska w tym bylam i nie tykam sie tego
ale
biore globulki dopochwowe - anty bakteriom -dzis wzielam przedostatnia
gin kazal wkladac ja jak najglebiej - na noc - i tak tez codziennie robie
dzis - jak zwykle - wetknelam ja sobie i poczulam...glowke :szok:
i przerazenie - ze ja ja dotykam - to ona tak nisko jest..
dalabym glowe ze wczesniej jej nei czulam
ze strachu spac ide....
dobranoc

reklama
niezła jestes milkaa ale sie usmiałam - ale z drugiej strony niezły szok nie?

darunia widzisz ze nie jest tak zle... jesli cie wezma na wywołanie z zamknietym kanałem to sie tylko wycierpisz, naprawde wiem cos o tym. to znaczy porod samoistnie tez sie moze zaczac przy zamknietym ujsciu ale wtedy to jest wszystko naturalnie. a jesli szyjka niegotowa a podepna cie pod oksy to kaplica... takie jest moje zdanie...

ja meza wykorzystałam :-D, generalnie powiem wam w tajemnicy ze juz chyba niedługo bo jestem tam jakas taka szersza niz normalnie. kurcze... nie wiem jak to mozliwe. produkcja czopa po przytulanku ruszyła znowu pełna para hihi. boli mnie bardzo w dole brzucha, ciagnie, przechodzi, potem łapie skurcz, przechodzi, potem brzuch twrdnieje i tak w koło macieju.... idzie oszalec na maxa. ale widac ze seks na mnie działa. dzis tez wykorzystam meza i to nie raz a jutro ktg i wizytka to licze na jakas wieksza rozwarcice hihi...

sory ze bez polskich liter ale naswietlam sobie zatoki bo katar mam juz zielony... i pisze jedna reka a druga trzymam lampę.

jola trzymam kciuki goraco!!!!! fajny ten maz., tylko ciekaweco sobie mysli jak czta o tych czopach, sluzach, szyjkach, wodach, głowkach itp.... ;-)

myślę że nawet bardzo - powiedział że czuje się wykorzystany :laugh2::laugh2::laugh2: ale minę miał baaaardzo uchachaną.
Kurde przeczytałam własnie na lipcówkach ze jedna dziewczyna miała termin na 26 listopada a urodziła 20 grudnia i chodizła z rozwarciem 3 cm, odszedł jej czop i ze skurczami - no i się nakręciłam ......................

Witajcie Dziewczynki w niedzielne przedpołudnie:-D
Wczoraj Kubulek jak zasnął po 20 tak obudził się dopiero o 00.30:szok: Może to że zawinęłam go w kocyk pozwoliło mu dłużej pospać, reszta nocki do przejścia. Teraz jak przysnął o 9 to narazie śpi (też opatulony), trochę mam jakieś wyrzuty, że go tak zawijam i ograniczam ruchy, ale widocznie to mu sluży.

Nierozpakowanym KRA KRA.

A teraz zmykam podszykować obiadek jak młod jeszcze kima. Bo nie wiem co będzie jak się obudzi.
Zajrzę do Was później.papa

Witajcie Czerwcóweczki- musze Wam ogłosic z wielgachną radością ze mój mąż wrócił dzisiaj z pracy o 4 rano i udało mi sie go wykorzystac w koncu- od maraca nic az tu nagle przełamał lody :-D:-D a dzisiaj jak wstałam to miałam 3 skurcze takie nawet dośc bolesne :-D i brzuch mi sie czesciej stawia!!! Kurcze moze i cos u mnie ruszy?!?!?! :-):-):-) miłego dnia Dziewczynki!!! :tak::-)

... jesli cie wezma na wywołanie z zamknietym kanałem to sie tylko wycierpisz, naprawde wiem cos o tym. to znaczy porod samoistnie tez sie moze zaczac przy zamknietym ujsciu ale wtedy to jest wszystko naturalnie. a jesli szyjka niegotowa a podepna cie pod oksy to kaplica... takie jest moje zdanie...
witam w niedzielny wietrzny poranek:-)
Gluszku no ja sie wlasnie tego boje :-( ze z ta oxy bede chodzic i nic albo ze bolalo bedzie strasznie...nie wiem czy ta szyjka sie ruszyla czy nie...czop niby prawie caly wypadl...szkoda ze nie moge sobie sama zbadac szyjki tak jak Milkaa bo nie mam odwagi...a to juz jutro do szpitala na wywolanie:-(
tylko z drugiej strony termin z OM mialam 10go to juz 12 dni po z usg 8 po to chyba i tak juz nie moge za dlugo czekac...a maly rosnie coraz wiekszy z kazdym dniem...buuuu

Witam mamusie!
W końcu przespałam więcej niz 2h z rzedu w nocy:-) Dopiero po 4h się przebudziłam na siusiu:-)
Od rana męczy mnie ból w krzyzu i co jakiś czas skurcz dość bolesny, niestety idą od krzyża na brzuch:baffled: ale narazie ich mało:-) Wzięłam ciepły prysznic i troszkę przeszło... . Czop wypada już z krwią... . To ja idę sobie jakiś filmik z mężem zobaczyć i zobaczymy czy się uspokoi czy mała zrobi prezent tatusiowi:-D
Miłego dnia... :tak:

reklama
Głuszku nie dziekuje ;-) no i trzymam kciuki żeby u Ciebie sie zaczeło :-)
Wilmek kurka wodna moze i ruszy u Ciebie dzisiaj i nie bedzie potrzebne wywoływanie!!! Tego życze Ci moja droga :tak:
mój Ł właśnie poszedł do kościoła a ja nie dam rady w ten upał :zawstydzona/y: ide pod prysznic bo jak wroci Ł to jedziemy do tesciów na obiad i tak posiedziec- daleko od miasta na łonie nautry :-)
Mam nadzieje ze jak wróce pod wieczór to któras Czerwcówka bedzie juz tuliła swojego Maluszka- Wilmek, Głuszku?????????
No Asiowo a moze Ty????????????? :-) trzymam kciuki!!!!

Do góry