reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Ojoj jaka straszna cisza na forum :baffled:
jak u mnie w domu... zostałam sama, Ł poszedł na nockę do pracy wróci dopiero o 8 rano- ale by było jakbym zaczęła rodzic!!! :-D no i tak siedze co chwile kukam na forum i cisza... nudno tak samej na dodatek humor mam taki sobie po tym całym dniu i jeszcze denerwuje mnie to ze dzisiaj impreza w Krakowie i pewnie ludzie popiją i będą zadymy a mój Ł dzisiaj na nocce :baffled: no i nudno mi do tego wszystkiego.... :nerd:

reklama
Ja też tu co jakiś czas zaglądam i cisza... Kuzynka nas odwiedziła, posiedzieliśmy, a mi kręgosłup wysiadł i teraz leże plackiem:baffled:
Daruuunia... dużo sił Ci zycze i wytrwałości... ;-) Już chyba wszystkie jesteśmy tak zniecierpliwione... heh... Mam nadzieje, ze urodze w nadchodzącym tygodniu!!!!:-p

ja tez zerkam... Dziewczyny nie maja teraz czasu, porodzily swoje Skarby i nimi sie zajmuja... A jak nawet maja czas to chca zlapac "wiatr w zagle", czyli wziac prysznic:tak:. Bo na wiecej brak czasu pewnie... lub sily...
A ja zagladam, bo przyjaciolka wyjechala i jestem ciekawa, ktorej sie znow udalo rozpakowac... Na liscie tych "czarnych" coraz mniej...

Głuszku
W sumie to cykle miałam różne bo nawet dochodziło do 40 dni zamiast 28 :baffled: lekarstw na szczescie nie musiałam brac- tylko witaminy całą ciąże, termin z usg wychodzi tydzień później, moze dlatego tak sie dzieje :baffled:
Kurka wodna w sumie to moze i u mnie jest ok, jeszcze dziecko ma czas??!! ale wiedząc ze niby moj termin jest 15-stego to dlatego tak gorzej znosze :baffled:

darunia to wg mnie masz pomylone z terminem - nawet 12 dni mozesz miec późnijeszy przez te długie cykle. Musisz koniecznie o tym powiedzieć ginowi bo jelsi jesteś jeszcze przed terminem to spokojnie masz czas. ja wiem ze najgorzej jak się tak człowiek nastawi ale pamiętasz jak pisałam zeby się nie nastwaić na wczesniejsze rodzenie.
A kiedy ci test ciażowy wyszedł pozytywny?

Kurcze Głuszku dokładnie nie pamiętam ale myśle ze koniec wrzesnia- początek października wyszedł mi pozytywny test.
A co do miesiączki to różnie bywało- zdarzyło sie co 28 dni, czasmi ok. 30-31 dni a max 40 dni ale to duzo wczesniej niz zaszłam w ciążę. Tak w sumie mogę napisac ze okres pojawiał sie przeciętnie co 32-33 dni.

Madziu dziękuję za stronkę. Ja czekam właśnie na książkę "Język niemowląt" bo zamówiłam i powinna do wtorku dojść.
Zanim przeczytałam to co mi podałaś to zawinęłam Kubę w kocyk i jak narazie śpi ok. 1 godz. I znow dylemat czy był tak zmęczony że zasnął czy to kocyk pomógł. Ale najważniejsze że śpi. Zobaczymy co przyniesie noc.
A jak Antoś?? Daje Ci chwilkę wytchnienia czy dalej taki Mamusiowy??

Witam czerwcowe ulubienice mojej żony:-)
żona kazała mi tu wejśc i was pozdrowić :tak:
Jola nadal w dwupaku i lezy w szpitalu mieli ja wypisac na niedziele chociaż do domu ale się nie udało z nerkami to samo nic narazie nie mogą zrobic bo mały jest duży .
Pozdrawiam S:tak:

reklama
Do góry