reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
No aleś się Behemocie uwinęła - o 12 na porodówce a o 13 dzidzia już na świecie??? SZOK i to pierworódka - przypomniał mi się kawał ale mnie brzuchol boli to potem napiszę jaki...
WIELGAŚNE GRATULACJE. Jestem zazdrosna.....

Darunia u ciebie ta sytuacja przypomina moją z pierwszej ciąży. Skończyło sie wywołaniem ale moja kumpela miała taką samą sytację i w 1 ciąży i w 2 i w drugiej poczekała do 14 dnia po terminie - miała mieć 15 dni po terminie już wywołanie i hop urodziła własnie 14 dni - natrualnie bez wspomagaczy - a dzień wczesnije lekarz mówił ze dziecko wysoko, wszytsko zamknięte, nie ma szans żeby ją zebrało.... i widzisz wszytsko jest mozliwe...

Wiem Głuszku ze niby w kazej chwili mnie moze zebrac ale ja w to jakos nie wierze :baffled: 0 skurczy, 0 jakichkolwiek śluzy i położna mówi ze dzisiaj mogę iśc poszalec na ''wianki'' ;-) a mam teraz tak spuchniete nogi ze masakra- palcami nie mogę dotknąc podłogi a u reki tez nie jest lepiej bo nawet piesci nie mogę zacinac- i musze chodzic bez kapci, bo nie wcisne nogi :baffled: i te upały na dodatek... ehhh... szkoda gadac :crazy:

Azile super, że już jesteś. Powoli i nadrobisz zaległości:tak::tak::-D

Kotku-Behemotku gratuluję. Szybciutko się uwinęłaś. Uściski

Darunia Głuszek ma rację. Nawet bez wyraźnych oznak zbliżającego się porodu możesz niespodziewanie trafić na porodówkę czego Ci oczywiście życzę

A mój kochany synuś dalej śpi po kilkanaście minut. magdziarko chyba będę miała teraz podobnie jak Ty:-(

Wiem Głuszku ze niby w kazej chwili mnie moze zebrac ale ja w to jakos nie wierze :baffled: 0 skurczy, 0 jakichkolwiek śluzy i położna mówi ze dzisiaj mogę iśc poszalec na ''wianki'' ;-) a mam teraz tak spuchniete nogi ze masakra- palcami nie mogę dotknąc podłogi a u reki tez nie jest lepiej bo nawet piesci nie mogę zacinac- i musze chodzic bez kapci, bo nie wcisne nogi :baffled: i te upały na dodatek... ehhh... szkoda gadac :crazy:

a jakie mialaś cykle? regularne? co ile dni? brałas jakieś leki w tej ciązy? jaki ci wychodził termin z pierwszych usg?

Behemott ogromne gratulacje!!! :-)
ja to chyba zaraz umre z zazdrosci jeszcze troche takich wiesci poczytam;-)
Darunia ciezko sie slucha takich wiesci ale wiesz ze to o niczym nie swiadczy...u mnie jakies skurcze sa na ktg i co? i d.... nawet masaz nie pomogl :-(

reklama
Głuszku
W sumie to cykle miałam różne bo nawet dochodziło do 40 dni zamiast 28 :baffled: lekarstw na szczescie nie musiałam brac- tylko witaminy całą ciąże, termin z usg wychodzi tydzień później, moze dlatego tak sie dzieje :baffled:
Kurka wodna w sumie to moze i u mnie jest ok, jeszcze dziecko ma czas??!! ale wiedząc ze niby moj termin jest 15-stego to dlatego tak gorzej znosze :baffled:

Do góry