reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Widzę, że pełnia jednak zrobiła swoje!
Azile, Kasiau, mata- kow wielkie gratulacje!!!!

głuszku, nie ma czego zazdroscić, czop schodzi i... nic poza tym... Z wyrazem nadziei w oczach umyłam okna i byłam na mega długim spacerze. Jak wróciłam, padłam do łóżka na 2 godziny. Z wczorajszych ech skurczy pozostało mi tylko wspomnienie...Może myciem podłogi jutro coś wskóram?

Joaś , dobrze, że napisałaś, że jak się dzieciaczek ustawi, to się mniej rusza, bo sie zaczęłam trochę niepokoić.

Jakieś przeziebienie mnie łapię:zawstydzona/y: Od wczoraj oczy łzawią i z nosa leci, na szczęście gorączi nie mam.
Asiowo, a może to alergia? Ja do tej pory nie miałam, a od dwóch tygodni smarkam i oczy mnie pieką.

Flexy, super, że jesteście w domku!!

Wiecie, mam wrażenie, że mój M sie bardziej nie moze doczekać niż ja. Ja mam jakiś spokój (a może to strach troszkę:confused:). Małżon codziennie rano przemawia do brzuszka: "no wyłaź wreszcie, chcę Cię zobaczyć!" A potem do mnie : "oddaj ją, przecież Ci tylko pożyczyłem":-D Więc mu muszę tłumaczyć , że umowa jeszcze nie wygasła.:tak:

Witajcie !
Na początku przesyłam wszystkim rozpakowanym gratulacje pięknych i dorodnych dzieciaczków:-D:-):-D
U mnie sajgon. Mały często domaga się cyca i mam mało czasu na BB. Bardzo nad tym ubolewam ale staram się jak mogę choć na chwilę wpaść i przeczytać co u was słychać.
Poza tym staram się jakoś poukładac obowiązki domowe jednak M w domu to dobra sprawa pobawi małego a ja mam czas ugotować obiad czy zrobić zakupy. Tęsknię za tymi maratonami na BB ale nie można mieć wszystkiego.
Magdziarko mam nadzieję że Antoś troszkę się uspokoił i daje Ci odetchnąć :-)

Kasiu. Mata Ogromniaste gratulacje.

Cos się już ruszyło i mam nadzieję ,ze dziewczyny zapoczątkowały kolejny wysyp Czerwcowych Dzieciaczków. Ja cały czas trzymam kciuki za nierozpakowane mamusie:tak::tak::tak::tak::tak:

Moje dzieciaczki śpią i mam wolną chwilkę. Ale okropnie boli mnie głowa. Ciśnienie OK. Może z braku kawy:-( bo od porodu nie piję, a tak mi się marzy:tak::tak::tak: Po za tym strsznie parno u nas chyba jakaś burza wisi w powietrzu.

Mata Kasia ogromne gratulacje:-):-):-)
czy to Kasia chciala rodzic w czwartek czy mi sie cos pomylilo?;-)
Darunia no niestety cos sie nam zblokowalo;-)mamy male uparciuchy w brzuchu na ktore nic nie dziala;-)
u mnie niby cos sie dzieje bo czop mi wlasnie schodzi juz takimi porzadnymi kawalami...skurcze tez sie pojawily ale jakies dziwne bo dosc czeste tzn co 5 min ale stosunkowo krotkie..no zobaczymy...oby cos sie rozkrecilo a jak nie to max do pon :-)

reklama
Do góry