reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
może już naprawdę niedługo, ja galaretkę zauważyłam rano, o 13 miałam skurcze co 7-9 minut, potem cisza, po 15 znów skurcze i o 20:50 Maja była już z nami a z rozwarciem 1,5 cm chodziłam 4 tygodnie

wszystkim nierozpakowanym- szybkiego rozpakowania
rozpakowanym- serdeczne gratulacje
za wszystkie mające rozsterki i trudne decyzje trzymam mocno kciuki
KRA KRA KRAAAAAAAAAAA

Azille GRATULUJE!!!
Wilimek trzymaj sie, wszystko bedzie dobrze!
Patyk trzeba bylo meza i rano zmolestowac:-D
JoannA no wlasnie, jak maluszka wycwiczylas?

Teraz mąż będzie miał luz w pracy, to będzie molestowany non-stop.:-D :-D:-D Tylko nie wygodnie trochę z dużym brzusiem. No i przerwa z zalecenia lekarza była długa, bo prawie 4 miesiące.:crazy:

Witajcie!
To byla jedna z trudniejszych decyzji, ale postanowilam, ze Malutka zdecyduje kiedy wyjdzie z brzusia mamy... Wprawdzie jade dzisiaj jeszcze na badanie do szpitala - mam skurcze od wczoraj, schodzi mi czop. Chce zobaczyc czy skurcze kurcza szyjke czy tylko mnie mecza:-D. Mam nadzieje, ze mimo wszystko kurcza. Przy tych skurczach hemoroid mi wylazi:szok:. Boli, szczypie itd. Koszmar.

Cześć,

ja jak zwykle z newsem ;-)

Dzisiaj o 17.45 urodziła się Dobrochna - córeczka Maty-kow :-) Malutka waży 3200 g i mierzy 56 cm :-)

Marta pisze, że urodziła siłami natury i że było ciężko - a szczegóły przekaże nam po powrocie.

Martusia - gratulacje dla Ciebie i córeczki!!!!!!!:-)

Ja na szczęście mam same szwy rozpuszczalne i nie musze jeździć na zdejmowanie.

Mata Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

w poniedziałek byłam w szpitalu by ściągnęli mi szwy rozpuszczalne- miałam ich dość strasznie mnie ciągnęły:baffled:

reklama
Do góry