reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
daruuunia3 napewno nie lew:-)

A macie jakieś wieści od Joli244. Pewnie męczy się biedna w tym ostrołęckim szpitalu:baffled:. Och żeby u mnie poród rozpoczął sie samoistnie i żebym nie musiała iść do ostrołęckiego na wywołanie.
Dziś znowu biorę męża w obroty. Po ostatnim przytulaniu miałam skurcze całą noc. Szkoda, że rano przeszło:baffled:

reklama
hey dziewczynki:-)
a ja nadal w dwupaku juz mnie cos trafia:-(
od wczoraj lezalam w szpitalu bo cisnienie za wysokie i badania krwi cos nie tak..powiedzieli ze beda wywolywac..no i du.. wywolanie w pon a do pon codzienne monitorowanie...wczoraj mialma masaz szyjki jakies skurcze niby mam ale nie wystarczajace...z jednej strony moze sie cos samo ruszy do pon a z drugiej juz bym byla po ehhhh:-:)-:)-(
Azile gratuluje serdecznie:-)
Kasia trzymam kciuki:-)
Joas no rzeczywiscie masz trudna decyzje do podjecia..ja nie wiem dzisiaj czy sie ciesze ze mam szanse na naturalny poczatek porodu czy nie:baffled:
KRA dla wszystkich nierozpakowanyck ktore chca juz:-)

:-):-)daruuunia3 to gratulacje:-)
Ja dziś też zauważyłam u siebie jakąś galaretke, ale malutko:baffled: Mam nadzieję, że to szyja się rozwiera, bo krótka to jest już od bardzo dawna. Ale cisza od paru dni na forum

Patyk moja szyjka jest długa i zamknieta i w ogóle nie przygotowana na poród - przynajmniej teraz tak było jak byłam w szpitalu, mam nadzieje ze w koncu cos ruszy- zobaczymy w sobote na następnym ktg i badaniu- chyba że wczesnie urodze :-):tak::-D no a na forum straszna cisza... czerwcóweczki zajęte bobaskami ;-)

cześć laseczki....mam nadzieję, że się szybko rozdwoicie i będzie juz spokój bo widzę zniecierpliwienie ogromne.
Ja właśnie wróciłam ze zdejmowania szwów ...wszystko się goi jest OK.

reklama
Cześć Magda. Super, że wszystko się ładnie goi.
Zniecierpliwienie duże, każdy się nakręca. Moje marzenie, to takie żeby żadna z nierozdwojonych czerwcówek nie rozdwoiła się w lipcu :-) (chyba że któraś woli lipiec od czerwca)

Do góry