reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Elizko ogromne gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!
Joaś rzczywiscie trudna decyzja :baffled: Trzymam kciuki za ciebie!
Głuszku rozbawiłaś mnie na maxa z tym puszczaniem :-D:-D:-D

U mnie jak zwykle po staremu- czyli zero jakichkolwiek objawów,tylko jestem znów śpiąca jak nie wiem- dobrze ze tesciowa właśnie wpadła i zrobi mi zakupy bo uwierzcie mi Dziewczynki nie mam siły sie nawt ubrac :crazy: Jak ja juz bym chciała urodzic to sie w głowie nie mieści!!!!!!

reklama
Elizko!!! Gratuluje:-):-):-)

Daruuunia... ja w prawdzie jeszcze nie po terminie, ale mam podobnie jak Ty:-( Leże w łóżku od rana i wstać nie umiem. Do wc turlam się co 10 minut:baffled: Jakieś przeziebienie mnie łapię:zawstydzona/y: Od wczoraj oczy łzawią i z nosa leci, na szczęście gorączi nie mam. Dziś mężus przywiezie gotowy obiadek, bo ja nie mam sił dziś na nic:zawstydzona/y: aż mi wtyd i głupio jak tak was czytam... a ja się tylko użalam:baffled: Ale tez juz bym dała wszystko by urodzić... nie przypuszczałam, że końcówka może być tak ciężka:-( A jeszcze od wczoraj mała ma takie niemrawe ruchy... pojedynczy kopniak czaem tylko. Jak nie skopie mnie do wieczora porzadnie jak ona potrafi to jade na ktg... bo tylko się o nią martwię...

Asiowo- mój Maly tez juz słabiej sie rusza, czasmi tylko sobie coś wyprostuje i jest spokój,mam mało miejsca i na dodatek jest duzy... mi tez brak juz sił,jednak ta końcówka jest najbardziej męcząca te przeterminowanie daje sie we znaki i wkurza mnie to ze mam zero objawów na poród- jakies chore to jest!!! Asiu niech Ci nie bedzie głupio ze sie użalasz- masz prawo, jest Ci cięzko i musisz gdzies to wywalic z siebie a na forum najlepiej, bo tu Cie każdy zrozumie ;-):tak:

Eliza ogromniaste gratulacje!!! Buziaki dla Dominika

Głośne KRA KRA KRA dla mam czekających na poród.:-D Dziś popróbuję wepchnąć się Wam dziewczynki w kolejkę. Chciałabym żeby mój mały miał znak zodiaku bliźnięta (mąż spod znaku bliźniąt). Mam nadzieje że do 21 się rozpakuję. :-D

Patyk - ale Blizniaki sie koncza
jutro chyba ostatni dzien - w sobote pierwszy dzien lata i Raka
malo masz czasu :-D

Ja chcialam by Jagodka byla z wagi - i rozdwoilam sie w pierwszy dzien Wagi i jesieni - 23 wrzesnia;-)

reklama
Do góry