reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
hej mamuśki

a ja mam w domu szpital:-( mały jednak ma rota i gorączka skacze mu do 40 stopni:-( oczywiście cały czas robię mu zimne okłady i daję środki przeciwgorączkowe które i tak mało dają:baffled:
nockę przez to miałam fatalna spałam dosłownie 2 godziny i to oczywiście z przerwami jak nie jeden to drugi wymagał uwagi:-(

Dorciacz gratuluję!!!!!!!!!!!
Magdziarko cieszę się że jesteś już w domu!
Oczywiście trzymam kciuki za nasze dwupaki!!!

reklama
Joanno super że Mateusz juz zarejestrowany :-)
Lorcia mam nadzieje ze teraz bedzie juz lepiej!!! Wytrwałości życzę!
A ja juz mam całe mieszkanko wysprzątane, jesteśmy z Ł po obiadku- teraz wskakuje pod prysznic i zbieramy sie do szpitala- trzeba wczesniej wyjechac bo korki beda o tej porze :baffled: także proszę Was o trzymanie kciuków- może Bartek zrobi mi niespodziankę ;-):-) do wieczora!!!

Lorciu, trzymaj się dzielnie. Mam nadzieję, że choróbsko szybko sobie pójdzie.

U nas rewolucja w USC Sródmieście, bo już w szpitalu na Solcu dostaliśmy powiadomienie którego dnia i o której zgłosić się do USC. A jeśli termin nie pasuje, to można telefonicznie zmienić. W ten sposób nie ma kolejek i wszystko sprawnie idzie. Takie proste rozwiązanie, a jakie efektywne!!

Gratuluje nowym mamuśkom i życze szybkich rozwiązań tym 2w1:tak::tak:

No właśnie ciekawe jak tam Magdziarka?

Ja byłam dzisiaj u okulisty z malutkim, to jedno oko nie wygląda dobrze ale walczymy masujemy kanaliki i zkraplamy antybiotykiem:-(Mam nadzieję,że będzie Ok. Okulistka powiedziała,że wygląda to jak zapalenie spojówek więc chyba zawiało go gdzieś albo też przez te kanaliki, no zobaczymy jak będzie:baffled:

Nasz mały też już zarejstrowany, w piątek odbierzemy becikowe,kupie małemu hustawke i coś tam jeszcze:-p

No to i ja wróciłam z badania- a więc na ktg był widac postep mojej macicy w porównaniu z sobotnim ktg, po badaniu ginka stwierdziła że organizm jakos na razie nie przygotowuje sie na poród, wszystko pozamykane, szyjka długa- w ogóle sie nie skraca :-( na dodatek potwierdziła ze mój Mały to olbrzym i jak zmierzyła moje biodra to powiedziła ze jestem bardzo wąska :baffled: i cos mi sie wydaje ze jednak bedzie cesarka, z jej miny też to wynikało :baffled: teraz mam przyjechac w sobote- zoabczymy może cos ruszy- w co bardzo wątpie :-:)crazy:

Julia trzymam kciuki za waszą dzidzie!!!
Kasiau miałyśmy isc razem rodzic :-) trzymam kciuki żebys szybciutko i bezbolesnie urodziła i żebys szybciutko do nas wróciła!!!
No własnie ciekawe jak Magdziarka?!

reklama
ja tez trzymam kciuki Kasiu:-)
u mnie sie dzis dzialo...poszlam do poloznej okazalo sie ze za wysokie cisnienie..wyslala mnie do szpitala...mierzyli cisnienie przez godzine co 15min troche spadlo wiec OK...przy okazji zrobili ktg - wyszlo ok i jakies skurcze sie zapisaly co mnie zszokowalo bo nie wiedzialam ze to co czuje to skurcz...tylko nie znam sie na tych procentach...
jak to wyglada dziewczyny? jak jest ile procent to jest dobrze?:-p
w kazdym razie porobili jeszcze jakies badania...w piatek znowu to samo a potem we wtorek i doatkowo masaz szyjki...mam nadzieje ze to nie bedzie potrzebne bo sie boje:-(

Do góry