reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Kasiu a mnie te pytania śmieszą. :-D:-D:-D
Zawsze odpowieadam jak dzidzia będzie chciała. Staram sie myśleć , ze jeszcze mam tydzień do porodu i jakoś tak nie wyczekuje go . Nawet nie wiem dlaczego tak myśle. Ale odpowiada mi to. Nawet dzieci sie zaczęły ostatnio pytać za ile tygodni będzie dzidzia:-). To ja im mówie ze za kilka dni.

reklama
Limba, Jagoda! Wielkie gratulacje!!!!!
Limba, swoja droga 15 minut to ja dziekuje - jesli wlasciwej "akcji" to nie dojade do szpitala. Zadnego. Bo przeciez tak jak Ty oczekuje czwartego dzieciaczka.
Alize, no tak to jest, ze dzieciaki to zywiol totalny. Jakos u mnie tez tak sie dzieje, ze kloca sie i tluka jak poprosze je o szczegolna cisze lub spokoj. Normalnie jak woda na mlyn takie slowa dzialaja.
Moja przejaciola jak sie okazalo, nie przyjechala na miesiac tylko do nastepnego piatku :-(. Potem musze juz sobie radzic sama. W zasadzie pomaga mi przy Bartku i troszke przy starszych dzieciach - zagada je, pobawi sie z nimi kiedy ja juz nic nie moge zrobic. Cala reszta na mojej glowie. Dobrze mi robi to, ze nie jestem sama, a z drugiej strony nerwy i tak mam w strzepach.
Zapis wczoraj byl ok, ale gin mnie nie zbadal wiec nie wiem co dzieje sie z szyjka. Dzis po 16tej mam dzwonic do mojego lekarza - ma dyzur w szpitalu i podejmie decyzje co dalej robimy. Pewnie bede musiala przyjechac a torba jeszcze nie tknieta... W zwiazku z tym zmykam. Jakas podla migrena mi sie zaczyna - zmiana pogody :-(.
Sciskam Was czerwcoweczki cieplo

Ostatnia edycja:
Moja tez się mnie wczoraj pytała za ile tygodni i czy już w końcu się urodzi bo nastawiam ją psychicznie że mama będzie jakiś czas siedziała w domku i jak jej powiedziałam, że za kilka dni to się ucieszyła.
Ja jak chodzę to czuję ucisk i mam wrażenie ,że mi dzidzia zaraz wypadnie. Tak czy siak poszłam dziś zapłacić rachunek , zadzwoniłam do kolegi , przekazałam mu zwolnienie do pracy i staram się być na bieżąco ze sprawami do załatwienia. Gotuję zupę i myślę - kurcze ciekawe czy ją jeszcze zdążę zjeść - to głupie ale nawet obiady i zakupy trzeba planować bo nie ma męża który ewentualnie by to zjadł.

Ja wstawiam kolejną fotkę - z własnej próżności w oczekiwaniu na poród pstrykam sobie w lustrze ;-):-)

Załączniki

• 39 tydzień.JPG
    39 tydzień.JPG
    67,3 KB · Wyświetleń: 40
Witajcie Dziewczynki! Wszystkie jestescie dzielne mamusie!!!
Ja ledwo co sie poruszam- niby wstałam juz o 7 ale tu cos zjadłam tu pospałam i taka jestem zamulona ze juz nic mi sie nie chce :baffled: musze isc do sklepu bo cos trzeba ugotowac na obiad a mam takiego lenie ze :szok: musze sie zmotywowac, a jest mi duszno i cięzko i nic nie zapowiada sie na poród :baffled::crazy:

Hej Dziewczyny,ale sie rozpisałyście, chwila nieuwagi i już nie można nadrobić zaległości;-):-). Mam takie pytanko z innej beczki, czy ten cały czop może być po prostu białawy, lekko mętny? Bo coś mi sie tam dzieje od kilku dni, ale to nie różowawy ani brązowawy śluz...a tak bym chciała,żeby już się coś zaczęło:-D

witam wczesnym popoludniem
Wlaczylo mi sie dzisiaj wicie gniazda - posprzatalam cale mieszkanko - caluskie - wypralam dwie pralki, umylam balkon...lubie miec czysto:tak:
Maz ma urlop - przed wyjazdem na budowe przykrecil mi na nowo polki i zrobil sie teraz prawdziwy kacik Olgi. Slicznie sie zrobilo - i moglaby Olga w nastepnym tygodniu chciec wyjsc

reklama
Do góry