reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Wilmek nie słuchaj takich pierdół!!!! Czy do tej pory urodziły się same dziewczynyki? Nie, chłopcy tez i to większość przed terminem. To jakieś głupoty i zabobony straszne. Ja w to nie wierzę nic a nic.

Super Magdziarko że się zaczęło - nie wyszło mi z tym 9 czerwca bo ci krakałam na 9 ale 10 też bliska data, prawda? Kurcze z krzyża to chyba nie fajnie - ale moze pójdzie jej szybko i się nie namęczy.

Ja moge sie pisac na nastepy poród z miłą chęcią.... Wepcham się bez kolejki. A co mi tam..... A tak na serio to mnie taki skurcz dziś złapał że mnie zgieło w pół i nie mogłam wstać aż Marysia się przestraszyła bidulka. Łzy mi w oczach stanely, ona do mnie doskoczyłą i zaczeła mnie całować. Nie wiem co to było. Na szczęscie było jedno i się nie powtórzyło ale bolało bardzo.... Pewnie jakiś mega skurcz przepowiadający..... A wczoraj znowu sporo wydzieliny wylazło - ale mleczno-przezroczystej. Mam wielką nadzieje ze jutro po ktg mnie lekarz zbada i powie ze tam chociaz ze 2 cm się zrobiły.

reklama
Magdziarka,Limba-do boju!! Trzymam kciuki :)

ja się czuję jak nowoczesna Matka Polka- jedną ręką mieszam dźem a drugą do was piszę ;-) :-)

Głuszku mi też leci coś i leci i nici.
Z tym rodzeniem się po terminie chłopców to się u mnie nie sprawdziło bo ja mam córkę i też była przenoszona 10 dni .
Iwoszku to dobrze , to znaczy, że nieźle sobie radzisz .:-)
A cio tu w ogóle tak cicho ? Wszystkie poszły rodzić ?

Hi hi Hi nie wiem czy pamiętacie ale to ja przepuściłam w kolejce Agusie no i Magdę :-):-):-)
Wiem wiem co ma być to będzie oby szybko, sprawnie i szczęśliwie tego wam i sobie dwupaczki życzę :-):-):-)

Wilimek To ze chlopcy rodza sie po terminie u mnie sie nie sprawdzilo bo obydwaj urodzili sie przed terminem i to ostatni cale dwa tygodnie a corka dwa dni po terminie

limba czekamy na wiadomosci

magdziara byle szybko i wszystko bylo OK

Wilmek- moja mam urodziła mojego brata 2 tyg przd terminem- i z kolei słyszałam ze chłpcy u pierworódki- rodzą sie przed terminem- moze to i zabobony ale chciałabym zeby tak było i zeby Bartus jak najszybciej wyskoczył na ten swiat ;-):-)

reklama
Darunia od jutra się ochłodzić ma to przynajmniej może będzie trochę łatwiej rodzić a poza tym może będzie burza a podobno w burzę dzieci się rodzą :-)

Do góry