reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
No właśnie czekam na to ochłodzenie jak nigdy!!!!!! Naprawdę powoli mam juz dosyc- dzisiaj w jakąś depresje wpadłam i sobie ryczę co chwile- nie wiem dlaczego?!?! Ł wrócił z pracy, zjadł obiad- teraz śpi, zaraz wstanie i idzie na trening... ehhh a ja tak sama, gdyby nie bb i Wy to bym całkiem popadła w jakąś depreche :baffled:

reklama
Ja dzisiaj jestem jak petarda. Wszędzie mnie pełne. Pranie zrobione, obiad z dwóch dań, kolacja też . Zrobiłam pyszne naleśniki z farszem kokosowym. Prasowanie zrobione. W miedzy czasie dzieci z przedszkola odebrałam, no i chatkę posprzątałam i zastanawiam sie co by tu zrobić:tak:.

A tak wogóle to myśle cały czas o Magdziarce. Coś nie pisze sms jak tam akcja, a sama nie chcem jej molestować. Może biedna cierpi. Ach te czekanie.

Azile- zazdroszę kondycji ;-) ja wczoraj z kolei śmigałam, aż sie nie mogłam sobie nadziwic a za to dZisiaj jestem taka zmulona ze masakra :baffled:
No ciekawe jak tam sytuacja u Magdziarki? :blink:

Ja miałam wczoraj troszkę dołka wieczorem , gadałam z mężem przez telefon i w końcu powiedziałam mu że muszę kończyć bo nie mam siły z nim rozmawiać , poryczałam się i wolałam skończyć rozmowę zanim sie z nim pokłócę a dziś spoko loko

Azile- zazdroszę kondycji ;-) ja wczoraj z kolei śmigałam, aż sie nie mogłam sobie nadziwic a za to dZisiaj jestem taka zmulona ze masakra :baffled:
No ciekawe jak tam sytuacja u Magdziarki? :blink:
Ja podejrzewam że jutro będę do niczego:baffled:, ale dziś jestem pełna energi. Tylko dzieciaki mnie wykończa psychicznie:szok::baffled:.

Cicho na bb sie zrobiło- rozdwojone mamusie mają zjęcie, a te w dwupakach nie mają siły na nic :tak: zaraz m jak miłosc hehe przynajmniej zleci następna godzina :happy: ehhhh.... te czekanie :baffled:

reklama
ooo... kilka godzin mnie nie było, a tu sie dzieje:szok::szok::szok:
Magdziarko!!! Powodzenia!!!!!:-):-):-)

Ja dziś odbyłam ostatnią wizytkę:-) i tak sie ciesze... dociera do mnie, że to już końcówka:-)
Szyjka się w końcu skraca, ale trzyma od tyłu jeszcze jak stwierdziła ginka:-p Ale według niej moge rodzic za tydzien... :happy: zrobiła mi nadzieje! jak nie urodze do 25 to 26.06 na ktg:zawstydzona/y:, a jak nic sie ni ebedzie dziac do 30.06 to 1.07 mam sie zgłosić do szpitala i bedziemy wywoływać:-):confused: Jest szansa, że mała zrobi prezent babci na urodziny i urodzi się 2.07:-p ale przynajmniej wiem, ze do 3 tygodni będę mieć małą na brzuszku, a nie w brzuszku:zawstydzona/y: Teraz mam już tylko czekać...:-D

Do góry