reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
moze teraz statystyka musi isę wyrównać. Tyle mamuś urodziło przed temrinem to dla wyrównania czesc musi po urodzic. Pewnie ja do tych po będę też należeć

reklama
Wilmek, Głuszek gratuluję wizyt, same dobre wieści:tak:

Wygląda na to, że szykuje się wysyp dzieciaczków podczas pełni;-)

Jeszczę na chwilę wrócę do mojej babci... jutro pogrzeb a ja nie wiem czy na niego iść. Bardzo bym chciała, ale się boję o dziecko. Nie chodzi mi o zabobony i inne takie bzdury, tylko o stres z pogrzebem związany. Byłam dzisiaj na mszy za babcię i prawie cały czas płakałam, a to tylko była msza... a ciężko mi powstrzymywać emocje, szczególnie teraz, w ciąży...

Behemott tak było moje m jak miłośc.....niedługo koniec na wakacje może to i lepiej bo to pożeracz czasu!
Ja próbowałam sie odzwyczaić od tego serialu... ale mi nie wychodzi:-p i jak na złość jeden mecz konczy sie przed 20, a drugi zaczyna o 20:45 czyli mam idealnie czas na M jak M :-p:-p:-p ale dobrze, że niedługo wakacje... odzwyczaje się, a później to już rodzinka bedzie najważniejsza:-)

ja znalazłam idealny sposób na odzwyczajenie się od tv - remont :-D już od tygodnia nic nie oglądałam, bo telewizor stoi w sypialni, a kabel od anteny jest w remontowanym pokoju ;-)

No to i ja wróciłam z wizyty... Pierwsze słowa mojej ginki przy badaniu cyt. '' Boże jaki ten Bartek jest wielki '' troche jestem tym zszokowana :szok: no i dołożyła mi tym ''do pieca'' ze mogę jeszcze pochodzic- nawet do końca czerwca :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::crazy::szok: wszystko pozamykane- nic nie wskazuje na poród- zero objawów itp, itd. Małemu dobrze i nie zamierza wychodzic :-( na szczęscie jest wszystko ok- tarczycy też nie mam!
Mata bardzo mi przykro z tego powodu, ja na Twoim miejscu zostałabym w domu- ale to tylko moje skromne zdanie, ja nie lubie chodzic na pogrzeby bo wiem jaka panuje atmosfera- możesz w czasie pogrzebu modlic sie za babcie w domu.

Wilmek, Głuszek gratuluję wizyt, same dobre wieści:tak:

Wygląda na to, że szykuje się wysyp dzieciaczków podczas pełni;-)

...

O nie ja nie czekam do pełnie nie ma mowy....ałuuuuuuuuuuuuu będzie wycie do księzyca. Ja jeszcze słyszałam, że w czasie burzy dzieci się rodzą - u nas się dzisiaj zanosiło i nic...

wiesz Mata pogrzeb to bardzo smutne przeżycie. Ale po coś on jest. Tak jakos oczyszcza człowieka - dalej mu mozliwośc ostatecznego pozegnanaia się. Musisz sama podjać decyzje z czym będzie ci lepiej. Ja bym poszła ale to ja. Mimo że będzie ciężko to jakos tak łatwiej potem pogodzic sie z ta stratą.

PS. Kurcze równo dwa lata temu urodziła sie Marysia o 21.00 - jakos mi tak dziwnie dziewczyny, płakać mi isę chce....
PS. u nas burza w środe ma byc

reklama
Do góry