reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Właśnie wstałam z odsypiania nocy i co czytam. :szok:. Kochana Madziarko to trzymam kciuki, może już dzisiaj będzie po wszystkim. Psychicznie napewno odpoczniesz:-)

reklama
Magdziarko ja bym poczekała na twoim miejscu ale z tych samych powodów co Milkaa ale wiem ze ci cieżko wiec to ty musisz podjać decyzje. Ja czekam do 30 czerwca to bedzie 9 dni po terminie i zobaczymy co wtedy.
W środę idę na ktg - skurcze mnie mecza juz okrutnie mam nadzieje ze lekarz mnie zbada i powie że tam już ze 2 cm się zrobiły. Uff liczę na to. Dziś wreszcie okulista żeby mi zbadał dno oka bo aż nieprzyzwoicie ze jeszcze nie byłam.
Do domu wróciłam ale to był chyba błąd bo jeszcze im 5 mieszkań zostało. ludzie się nie chca umawiać. jakiś sąsiad sie tłucze. Normalnie paranoja. Jak mi dziecko obudzi to zagryze. W domu mam syf i sajgon. Maż nic nie zdązył zrobić bo wczora robilismy urodzinki Marysi. Ta znowu się męczyłą z tym katarem w nocy.... Mimo ze wystrzątałam z kurzu wczoraj wszytsko. ja nie spałam od 3 do 5. Jeszcze mi do tego wsyztskiego porodu brakuje!!!! Mam nadzieję że do 18 wytrzymam bo oni chca do 20 skończyc klatkę a 18 wraca już moja mama. No chyba ze urodze dziś. Fajnie by było, nie?

Magdziarko, trudna decyzja. Ja tez bym czekała, bo wywoływanie to nic miełgo, ale wiem, ze już masz dość.

Kraczę wszystkim chętnym na weekend. KRRRRAAAAA....
Ale wcześniej musicie Magdziarkę puścić. Ma kobitka pierwszeństwo.

Joasiu
, witaj na BB. Cieszę się, że Matiś ma się dobrze i że Ty szybko wracasz do formy.

gluszek - a to Ty tak jak ja - mi przywioza piec w piatek - maz musi bezwzglednie byc na budowie i go odebrac, zalatwil ekipe do wniesienia go bo wazy 300 kg i mam nadzieje ze los nie splata nam figla i piatek nie bedzie tym dniem - bo nie mam planu co wtedy:-(

A ja mam już w du... wszystkie daty , liczyłam na to , że stary będzie ze mną rodził ale nic takiego się nie stało , ale niech tam , niech się dzieje wola nieba. Mnie na szczęście w pierwszym porodzie psycha pogoniła i poród się zaczął samoistnie w dniu wywołania , w najgorszym wypadku do porodu zostało już nawet dodając te 7 ,2 tygodnie, jakoś wytrzymam. , zdrzemnęłam się teraz 2 godziny , zjem coś i idę do przedszkola i prawie zleci poniedziałek.
Dziewczynki - najgorzej jest siedzieć i myśleć wyłącznie o tym kiedy ? bo człowiek naprawdę fiksuje.
Ja w środę może się też dowiem co tam się dzieje w środku bo od ostatniej wizyty minął prawie miesiąc a wtedy to nawet szyjkę miałam długą i zamkniętą .

Witajcie dziewczyny!!!
Magdziarka rzeczywiście nie ciekawie u Ciebie :baffled: trzymam mocno kciuki żeby coś w końcu ruszyło!!!!
Joanno witaj! Ciesze sie że Mati taki grzeczny :tak::-)
Mata- jak mogę do Was dołączyc z tym porodem na weekend- chociaz nie ukrywam ze najchetniej to juz bym poszła rodzic :-):tak:

Ja dzisiaj wstałam o 9 i mam tyle energii nie wiadomego pochodzenia?!?! Posprzątałam całe mieszkanie, zmieniłam pościel, odebrałam śliczne firanki, poprasowałam i musze czekac na tesciową bo obiecałam jej ze ich sama nie powiesze- a kurcze bym najchętniej juz je powiesiła- takie sa śliczne :))) patrze na zagarek a tu 14 i pędem na bb :-D

Witajcie dziewczynki!:-)
Juz nie bede kazdej odpisywac-tylko tak ogolnie to co najwazniejsze-KRA KRA KRA!!!!!!!Dla tych,co juz moga i chca;-)

Ja sama tez bardzo chetnie juz bym rodzila.....Wczoraj hormonki mnie chyba troche zlapaly,bo sobie z tego powodu troszke poplakalam.I od kilku dni jestem bardziej poddenerwowana.
Chcialabym miec to juz za soba...
A moja cioteczka (jedyna moja rodzina tutaj) od ostatniej wizyty u ginki codziennie dopytuje mnie-jak tam twoje rozwarcie?a dzisiaj jakie masz rozwarcie?nie wiesz?a co ci mowi intuicja?-Boze!!!Dajcie mi spokoj!!!

Dziewczyny to ja proszę o tą energię... padam z sił, upał 30 stopni w cieniu, cała się lepię... szare komórki tylko wysilam co smacznego na obiad zrobić, bo to ostatnie dni kulinarnej dowolności ;-):-D

reklama
Ja dzisiaj ide do ginki i dowiem sie jakie mam rozwarcie- 2 tyg temu było na opuszek, moze cos sie powiekszyło?!?! Odebrałam wyniki dzisaj bo robiłam na tą tarczyce no i zobaczymy co tez ginka powie- ta ginka jak wyrocznia ;-):-)

Mata ja dzisiaj mam ochotę na młode zimniaczki z koperkiem, jajo sadzone i fasolkę szparagową z bułką tartą :-):-):-) mniam, zaraz zbieram sie do sklepu- Ł w pracy to akurat jak wróci przed 17 to obiad bedzie gotowy :tak:

Do góry