reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
To ja nic już nie rozumiem :baffled: to dlaczego mi ginka powiedziała, że nie może zmierzyć wód:confused: przecież jak już będę miała rozwarcie, to będzie blisko porodu...

Magda tak czy inaczej to już ci zostało 6 dni więc już bez krakania nie dużo :-)

Ja też się coś ostatnio obżeram bo jakoś apetytu złapałam jak nigdy a z resztą chcę wykorzystać te ostatnie dni w których można jeść wszystko.

To ja nic już nie rozumiem :baffled: to dlaczego mi ginka powiedziała, że nie może zmierzyć wód:confused: przecież jak już będę miała rozwarcie, to będzie blisko porodu...

To ja też nie rozumiem przecież mierzy się na USG właśnie po to, żeby wiedzieć czy nie jest ich za mało czy za dużo itp...a potem jak już będziesz rodziła to jakie to ma znaczenie:angry:

Agusia trzymam kciuki :tak::tak:
I ja dziś po wizycie łożysko st.III i centymetr rozwarcia pępowinka spadła :tak::tak: wiec już mu nie będzie przeszkadzała i waga 3900 :tak: i czym mogę się jeszcze pochwalić a może tym że widziałam jego jąderka :zawstydzona/y::zawstydzona/y::tak:a tak po za tym wszystko ok .:tak:

Jolu, gratuluję udanej wizyty. Duże już to Twoje dziecię :-)

Mata, jeżeli nie mierzyła Ci ilości wód, to najwyraźniej uznała, że nie jest to konieczne. Głowa do góry i się nie przejmuj.:tak:

Mata za dużo lepiej tez nie wiedzieć bo się człowiek nakręca z resztą poziom wód może masz tylko nawet nie zauważyłaś na opisie z usg - bynajmniej ja tam mam bez podania ile ale że w normie.

reklama
Jolu to gratuluję pomyślnych wieści :tak: rosnie synek jak dąb (byleby nie przesadził ;-)), oj Ty chyba też nie długo wepchasz się do kolejki ;-):-D

Magdziarko nic z tego nie rozumiem, a ginka moja to doświadczona, z bieżącą praktyką w szpitalu, więc jej ufam, ale te wody mi spokoju nie dają... mam duży brzuch to i wód może być sporo... a jak mi na porodówce wyjada, że cesarka z powodu dużej ilości wód, to się wkurzę :angry:

Do góry