reklama
mata-kow
mama do kwadratu :)
To ja nic już nie rozumiem to dlaczego mi ginka powiedziała, że nie może zmierzyć wód przecież jak już będę miała rozwarcie, to będzie blisko porodu...
To ja nic już nie rozumiem to dlaczego mi ginka powiedziała, że nie może zmierzyć wód przecież jak już będę miała rozwarcie, to będzie blisko porodu...
To ja też nie rozumiem przecież mierzy się na USG właśnie po to, żeby wiedzieć czy nie jest ich za mało czy za dużo itp...a potem jak już będziesz rodziła to jakie to ma znaczenie
dorciacz
Aktywna w BB
Magdziarko, to i ja się dołączam do krakania w Twojej sprawie :-):-):-)
KRA KRA KRA
Później pokrakam dla innych, bo się trochę wpycham bez kolejki :-)
KRA KRA KRA
Później pokrakam dla innych, bo się trochę wpycham bez kolejki :-)
J
Jola244
Gość
Agusia trzymam kciuki
I ja dziś po wizycie łożysko st.III i centymetr rozwarcia pępowinka spadła wiec już mu nie będzie przeszkadzała i waga 3900 i czym mogę się jeszcze pochwalić a może tym że widziałam jego jąderka a tak po za tym wszystko ok .
I ja dziś po wizycie łożysko st.III i centymetr rozwarcia pępowinka spadła wiec już mu nie będzie przeszkadzała i waga 3900 i czym mogę się jeszcze pochwalić a może tym że widziałam jego jąderka a tak po za tym wszystko ok .
dorciacz
Aktywna w BB
Jolu, gratuluję udanej wizyty. Duże już to Twoje dziecię :-)
Mata, jeżeli nie mierzyła Ci ilości wód, to najwyraźniej uznała, że nie jest to konieczne. Głowa do góry i się nie przejmuj.
Mata, jeżeli nie mierzyła Ci ilości wód, to najwyraźniej uznała, że nie jest to konieczne. Głowa do góry i się nie przejmuj.
J
Jola244
Gość
oj duże duże ale co zrobić ;-)
reklama
mata-kow
mama do kwadratu :)
Jolu to gratuluję pomyślnych wieści rosnie synek jak dąb (byleby nie przesadził ;-)), oj Ty chyba też nie długo wepchasz się do kolejki ;-)
Magdziarko nic z tego nie rozumiem, a ginka moja to doświadczona, z bieżącą praktyką w szpitalu, więc jej ufam, ale te wody mi spokoju nie dają... mam duży brzuch to i wód może być sporo... a jak mi na porodówce wyjada, że cesarka z powodu dużej ilości wód, to się wkurzę
Magdziarko nic z tego nie rozumiem, a ginka moja to doświadczona, z bieżącą praktyką w szpitalu, więc jej ufam, ale te wody mi spokoju nie dają... mam duży brzuch to i wód może być sporo... a jak mi na porodówce wyjada, że cesarka z powodu dużej ilości wód, to się wkurzę
Podziel się: