reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Mata moze Cie to pocieszy ze ja ostatnio usg mialam w 22tyg i nie mam pojecia jak duzy jest maluch...ile wod..nie mowiac o badaniu ginekologicznym ktorego nie mialam wogole od wizyty w Polsce w 10tyg:-(

Ja badanie ginekologiczne mam na każdej wizycie :baffled: i to ciągle na samolocie... ostatnio myslałam, że nie zejdę :zawstydzona/y:

reklama
oj dziewczyny dziękuje wam że zawsze można na was liczy jak się ma chwilke załamania jesteście super :-)
Mata mnie dziś gin podnosił bo nie dałam rady sama wstać

Ja tylko wiem że moja może ważyć 3850 z wyliczeń z usg w 32 tygodniu 1890 razy 2 , na wizytę idę dopiero 11 stego ale może do tego czasu już urodzę więc tak naprawdę to widziałam ją ostatnio w 32 tygodniu , potem mnie tylko ginka badała ale co do położenia małej czy pępowiny, czy wód to nie wiem nic ale może to i lepiej bo się nie nakręcam choć brak wiedzy też mnie dobija

Kasiu ja ci powiem że czasami wolałabym nic nie wiedzieć co sie dzieje bo potem się zamartwiam ja teraz wizyte mam za dwa tygodnie jak nie urodze

Nasza mała ma juz prawie 3500g, a gdzie tam termin:-p ciekawe kiedy zechce się wykluć... :-) ciągle się nad tym zastanawiam... i tak sobie uświadamiam, że za kilka (kilkanascie) dni zycie nam się kompletnie zmieni:happy::happy::happy: ehhh... :-)

lece spać dziewczynki bo dziś w nocy tak mnie brzucho bolała że spałam tylko 2 godziny spokojnej nocki zycze dziewczynki :-)

Mi powiedziała że w 32 tygodniu wagę mnoży się przez 2 i wychodzi waga dzidzi przy porodzie W szpitalu mi badali takim śmiesznym przyrządem jaką mam szerokość miednicy , z usg wiedzieli jaki obwód główki i określali mniej więcej czy dziecko przejdzie .

Ja tez juz po wizycie lekarz powiedzial,ze dzidzia powinna urodzic sie okolo 3-3.200kg,mam zdjecia z USG moze juz ostatnie(wkleje je do albumu dzidzi) Dziewczyny a czy zauwazylyscie,ze od kilku dni Daruuunia sie nie odzywa?;-)

reklama
Do góry