reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Wielkie Gratulacje dla naszej Kochanej Aniknulki i Jasia Magdziarka powoli zaczynam Cie rozumiec jezeli chodzi o rodzine i znajomych dopytujacych sie ,,kiedy urodzisz?,,:tak:nie przejmuj sie do 12 jeszcze tylko tydzien,a moze przydazy sie cos wczesniej,glowa do gory jestesmy z Toba i mam nadzieje,ze jek sie zacznie to nam napiszesz,wszystkie czekamy na to;-)pozdrawiam mamusie:-D

reklama
A ja dziś przepakowałam torbę jedną i zrobiłam 2 a co . Ta 2 taka malutka ale wolę mieć jeszcze ciut miejsca tak na dopakowanie wody do picia i kosmetyków .
Byłam z małą na dniu rodziny i trochę z nią potańczyłam , ona chciała szaleć i ciągała mnie na wszystkie strony ale nie mogła zrozumieć że ja nie mogę tak szybko się kręcić bo jestem w ciąży. Narysowała dziś mamę , tatę , siebie i wózek z dzidzią i śmiać m i się chciało bo tym razem byłam już na rysunki u bez brzucha :-):-):-)

Kasiu no nie mogę z tej Twojej córeczki, taka młodziutka, a taka mądra :tak:

Ja mam pytanko, też Was tak okropnie piersi boloą? Mnie nawet przed okresem tak nie bolały, o sutkach nie wspomnę :baffled: mam nadzieję, że to minie, bo nie wyobrażam sobie dziecka teraz przystawić :no:

hehe Kasiu fajnie jest już się zobaczyć beż brzucha nawet jesli to tylko rysunek małej dziewczynki która jest tak mądra

Mnie jak się pytają , no , jeszcze zależy kto to mówię czasem że na pewno w tym miesiącu. Wiem jak to jest przenosić 10 dni więc nastawiam też i niektórych co by mi się potem codziennie nie pytali.Mojemu też się wydaje , że i tym razem przenoszę .
Mi juz wszystko jedno tylko przeraża mnie fakt że z każdym dniem dzidzia rośnie i trudniej potem mi będzie urodzić .

Kasiu super ta twoja córa. Twoje opowiadanie przypomniał mi dzisiejszy rysunek mojej córeczki w przedszkolu. Tematem pracy było zmiany które nadejda. No i moja córeczka narysowała mamę z wózkiem. ZAwsze rysowała nas wszystkich, a teraz tylko mnie z wózkiem i z dzidzią. Panie były zawszokowane, jej ciągłym myśleniem o dzidzi . Ona już sie nie może doczekać. Już widze jej oczy jak zobaczy pierwszy raz dzidzie.:-)

Mnie tez cyce - donice bolą ale jak sobie nacisnę i mi troszkę poleci to mi jakoś przechodzi a mocno nie muszę nawet dotykać. Mata jak ci dzidzia wyssie to będzie taka ulga że hej , najgorsze będą pierwsze chwile ale będziesz wiedziała że ci po tym ulży.Bynajmniej ja karmienie kojarzę pozytywnie bo mała mnie nie gryzła ani nic.

reklama
Najgorsze jest to, że ja sama czekam i się zastanawiam czemu jeszcze nie? a muszę to tłumaczyć innym...Ja nie wiem Ci ludzie nie rozumieją że nie wszystko w życiu jast na zawołanie...ale nic jeszcze dzień dwa i przestaną dzwonić a ja potem nie napiszę do nich a co tam..niech czekają

Do góry