reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Mi ciągle wieczorami jak z kranu leciało, a teraz od dwóch dni susza prawie :baffled: mam nadzieję, że się nic tam nie zatkało ani mnie nie przewiało, bo ostatnio noce u nas duszne i gorące więc na golaska spałam przy otwartym oknie:baffled:

reklama
Moja tez najpierw rysowała mnie i dzidzię i siebie bez taty bo taty ciągle nie ma , czasem mi jej pod tym względem szkoda ale jak tata w końcu przyjeżdża to są nierozłączni i ja wtedy odpoczywam . Potem w zimę jej się wyrównuje bo tata jest cały czas, no cóż , takie życie

Ja jak sobie pomyślę że jak przenoszę tyle co wtedy to wychodzi mi 26 czerwca więc to też mało uspakajające ale co ma być to będzie no przecież jej sama nie wyjmę a jak jej wygodnie to niech siedzi a mi najwyżej psycha trochę siądzie .

Tylko weź pod uwagę że to jeden z zabobonów tak jak z obcięciem włosów skracasz dziecku rozum. Człowiek wybiera takie które mu pasują :-):-):-)

Kasiu nie siądzie ci psycha powoli teraz będzie ze dwa dni przerwy i znowu dzidziulki się ruszą może twoja niunia jest następna w kolejce :tak:

reklama
OOOOOOOO ja o włosach nie słyszałam :-D nie wierze w zabobony kurcze bo jak bym wierzyła to z domu bym nie wychodziła .
Ale powiem ze ciotka moja ktora pracuje w szpitalu opowiadała mi jak matka dziewczynie zabroniła myć włosy przez całą ciąze i jak terafiła rodzić to najpierw scieli jej łosy bo miała takie wszy że nie mogły jej wytępić i co najleprze to było całkiem nie dawno , kurcze nie pomyślałabym że jest jeszcze takie zacofanie :baffled:

Do góry