reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Myszko głowa do góry, córeczka szybciutko wyjdzie ze szpitala :tak: a żóltaczka noworodków to raczej nic groźnego, bo sporo dzieciaczkóow to ma, tylko jednym szybciej mija, a drugim wolniej :tak:

reklama
Magdziarko nie martw się twoja mama na pewno ci przebaczy ja na swoją krzycze prawie cały czas przez calutką ciązę i tak się jej raz pytam mamo czy ty się już nie boisz do mnie dzwonić a ona do mnie dzieciaku matka ma tak wielke serce dla swojego dziecka że szybko zapomina takie złe słowa :tak:wiec się nie martw kochana na pewno już nie pamięta.
No ale teściowa to już odrębny temat dziś przez moją do samego popołudnia płakałam jak głupia , bo dowiedziałam się że żeruje na nas i jest mi przykro z tego powodu bo jak nam było cięzko to jeszcze potrafiła wyciągnąć rękę a teraz nie dość że wyciąga ręce to jeszcze z tego pomaga córkom :-( i tak jest mi przykro z tego powodu , ja nie jestem chciwa i jak by tylko powiedziała że jej potrzeba czy coś cżłwoek by wyciągną i dał ale po co robić z kogoś głupiego :-(

Kochane, ja na moment....
Myszko - jak schodzi ze skory to juz szybko pojdzie, naprawde. 16 jednostek to nie tak tragicznie - naprawde, jeszcze ze dwa dni i bedzie luz. Dobrze ze z mojego szpitala nie wypisuja mam bez dzieci...
Aniknulko - moze juz tulisz Jasia do siebie? Zycze Ci z calego serca...

A jesli chodzi o pytanie o rozwiazanie to ludzie sa dziwni, przezylam juz kilka razy i od dwoch ciaz mowilam termin o 2 tygodnie pozniejszy... Teraz tez tak zrobilam i jeszcze nie dzwonia... Mowia, ale masz jeszcze duzo do porodu...

Madziu super artykuł!!!!!!!! Zawsze ciś ciekawego wynajdziesz.

A ja sie czuje jak słonica. Właśnie M umył mi nogi bo nie jestem swtanie już tego sama zrobić:baffled:. Pierszy raz w życiu mił mi nogi:-), ALe był miło, bo przyokazji zrobił piling winogronowy i teraz pięknie pachną. Czuje sie okropnie , szyjka mnie pobolewa i ...jakoś tak mi duszno. Jestem zmęczona i nic mi sie nie chce. :no:
Patrze ze wszystkie jakoś sie wyciszamy i forum nasze jest juz mniej aktywne.

reklama
Do góry