reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Głuszku,Behemotku gratuluje pomyślnych wizyt!:tak:

Ja też po wizycie,rozwarcie na opuszek,szyjka rozpulchniona i miękka...Mój gin mi powiedział,że chociaż dziecko już donoszone to i tak nigdy niewiadomo kiedy poród nastąpi.Z małym Ok. waży więcej niż 3 kg. no i zastój nerek się u niego zmniejszył do normy dlatego bardzo się cieszę:tak:
Chciałabym mieć już go przy sobie, męczy mnie ta bezczynność oraz turlanie się z brzuszkiem i na dodatek te głupie pytania -Kiedy urodzisz?

hihi - mówię wczoraj do mamy - popatrz na forum jest dziewczyna - ma termin na parę dni przede mną a rozwarcie na pół cm a u mnie na jeden - trzeba sie cieszyć z tego że mam więcej a tu wiadomość że Julia urodziła a- to nie jest śmieszne ale śmiałam się z tego z mamą dobre 10 minut... Takze mój gin powiedział to samo co Julii że u wieloródek moze się zaczać w kazdej chwili bez ostrzeżenia bez rozwarcia i bez gotowości do porodu :tak:

reklama
O no właśnie Głuszku co to jest???

My wczoraj z mężem wieczorem gadaliśmy i mąż mówi: no to obstawiamy kiedy się mały urodzi. Ja mówię, że ja nic nie obstawiam bo ja nie chcę się stresować..No i mówię, że Aniknulka z BB to czuje że ja urodzę w terminie a mąz mów, że kiedyś jak z moja mamą rozmawiał to własnie tak jej powiedział no i teraz tylko czekać na spełnienie wróżb:-D

Magdziarko, Agusia czy nie uważacie ze dziewczyny sie wpychają bez kolejki ;-):-D

No cóż. Nie mogę mieć do ciężarnych pretensji;-);-);-):-D.

Kasiu dziękuję za życzonka dla Kacpra przekaże mu jak wróci z przedszkola:tak::tak:. Może i masz rację że dzień się jeszcze nie skończył. Jak tak patrzę na Julię to widzę, żę wszystko się może zdarzyć.

No to Magda wszystkie ciotki tobie tego życzą . Ja wczoraj patrzyłam na daty i z kolei 06 06 08 też fajna data nie ? albo 08 06 08 ?

Takze mój gin powiedział to samo co Julii że u wieloródek moze się zaczać w kazdej chwili bez ostrzeżenia bez rozwarcia i bez gotowości do porodu :tak:

Mój powiedział mi to samo na ostatnie wizycie:-D:-D:-D. Ciekawe co powie jutro.

Madziu dziękuję, że przepuszczasz mnie w kolejce. A może to Ty jednak będziesz pierwsza. Możesz się wcisąć;-);-);-):-D:-D:-D bez kolejki.

Też sobie o tej dzisiejszej tak pomyślałam tylko że jutro chcę być jeszcze w przedszkolu na dniu rodziny u małej a potem już mogę rodzić :-)

reklama
Ja już nie patrzę co ma być to będzie. U nas 12ego oficjalne zakończenie Zerówki ale to na bank nie pójdę. Olek pójdzie z Krzyśkiem....

Do góry