reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
kasiau - alez one byly sliczne - brzoskwiniowa skorka, cera przepiekna - ja bylam dumna - dopoki mnie nie oswiecili ze Agata nadaje sie do powrotu do szpitala beze mnie:rofl2:
a z Jago nie dalam sie juz wrobic - poczytalam w necie sprzeczne opinie - ze nawet twierdzi sie ze taka zoltaczka nie jest szkodliwa i ze spojrzenie dzis na to jest inne i wybilam sobie z glowy separacje

zaraz poszukam wypisu Agaty - gdzies powinien byc

łojc - przepraszam - Agata widze byla rekordzistka - przy przyjeciu w 7 dobie zycia miala 23,7 mg, a Jago w 3 dobie miala 15,3 - czyli mniej - czyli moze Olga ma szanse miec mniejsza

Czyli jednak drugie dziecko ma mniejszą żółtaczkę. Pocieszające to... Co do ślicznosci to faktycznie - moja miała taką cudną cere - i tez jak ta głupia się cieszyłam hehe i tez mnie lakarka uświadomiła. Tylko że mojej już w 1 dobie wylazła franca. A dopiero zaczeli naświetlać w 4 ale na szczescie ja z nią byłam w szpitalu.

papatki ja też idę lulu. kolorowych snów

reklama
Joaś w ramach sprostowania moja mała ma rok i osiem miesięcy (nie wiem czemu mi się tak wcześniej napisało):-)
Podziwiam cię że przy trójce dzieci i z dużym brzuszkiem żyjesz na takich obrotach. A ja tu się zamartwiam jak przy dwójce dam radę:zawstydzona/y:
Szczerze mówiąc tyle dzieje się na tym forum, że nie nadążam za wszystkim. Mam nadzieję, że wkrótce dojdę do wprawy i sprawniej będzie mi szło pisanie:-)
To ja zmykam dopakować torbę bo dzisiaj do szpitala mam się stawić, a jutro CC. Mały dzisiaj strasznie się wierci, może udziela mu się mój stres;-)
Trzymajcie za nas kciuki

Ale mi dobrze w roli posłańca dobrych wiadomości! Właśnie dostałam SMSa od Julii! - dzisiaj o 5 rano urodziła Filipka!!! Malutki waży 3430 i mierzy 53 cm, urodził się przez poród naturalny :-) Julia pozdrawia wszystkie Czerwcówki :-) :-) :-)

dzień dobry wszystkim, ja właśnie wyszłam ze szpitala, jeszcze dwa w jednym:-), u mnie z tym porodem pomieszanie z poplątaniem:baffled: od dwóch dni nie biore tabletek bo ciąza donoszona, jak wcześniej pisałam to szyjki już nie mam , całkiem gładka i rowazrcie zatrzymało się kilka dni temu, cały tydzień przeleżałam plackiem i dostawałam w szpitalu podwójne dawki fenoterolu,
od samego początku była mowa o cc, ale lekarze teraz stwierdzili że mam szanse urodzic naturalnie:confused: cały dzień płakałam, bo w ogóle nie byłam nastawiona na pn, wyszłam do domu i teraz czekam co bedzie dalej:blink::blink::blink: na wyjściu powiedzieli, że sie spotkamy za kilka dni:tak:;-):tak: kazali mi normalnie funkcjonować i bedzie na pewno dobrze:tak::tak::tak:
mała waży 3300, boje sie tylko jednego, że przy pełnym rozwarciu ona znowu noe wejdzie mi w kanał:-(
obiecali że wówczas nie będą na siłe wyciągąc:no::no:(ani kleszcze ani wakum) tylko zrobią cc
uff ale sie napisałam

Julia gratulacje ogromniaste ucałuj koniecznie Filipka od cioteczek BB

Ja dziś w nocy nie mogłam spać ,położyłam się po 12stej a wierciłam się jak nie wiem co . Tak było gorąco że hej i do tego mała ze mną spi od jakiegoś czasu - bo potem jej już nie pozwolę. Obudziłam się i dobrze , że powoli odwróciłam głowę bo wystawiła łokieć i akurat trafiłby w moje oko , ale fart.

Ostatnia edycja:
Aniu cieszę się, że już z nami jesteś i wszystko jest OK. Aby do porodu;-):-D

Mi przy tych upałach zaczęły puchnąć tylko palce u rąk. Ale za to kręgosłup na dobre odmawia posłuszeństwa. Najgorzej jak stoję:szok::szok::szok:

reklama
Aniu to super że wszystko ok :-)
Swoją drogą to Julia się szybko uwinęła z tym porodem. Wczoraj po 22 giej była jeszcze na forum a 5 rano urodziła !

Do góry