reklama
No i ja sie wkoncu tez doczekałam:-):-).Super uczucie,kłade sie płasko i kaszlę pare razy i za chwile zaczyna sie rozrabianie.Oczywiście kolejka do dotykania,cała moja starsza trójka i mąż:-).Najstarszy syn stwierdził że to straszne jakby obcy sie przez skóre przedzierał,dziewczynki stwierdziły ze to super a mąż jest zawstydzony albo w szoku hahahaha.
Mata-kow mam to samo,cholerka w poprzednich ciążach było tak w 7-8 miesiącu a teraz mam uczucie jakbym robiła szpagat na siłę.Koszmarne uczucie,najtrudniej sie rozruszać,jak juz pochodze to jakoś daje rade ale ogólnie mam uczucie jakby mi ktoś imadło rozkręcał w d..Jak ja dozyje do tego 1 kwietnia i wolnego to nie wiem
Ja tez gratuluje córeczek.Mam dwie ,ze starszą dyskutujemy o jakosci podpasek i najlepszych wkładkach zapachowych,razem pieczemy(tzn córka piecze a ja patrzę),latamy na wyprzedaże i ogólnie nagadac sie nie możemy.Z młodszą mam wiele zabawy bo co miesiąc jest kimś innym,raz wrózka,raz baletnicą,był etap hip hopu i judo a teraz jest piosenkarką.Jako bobasy dziewczynki sa grzeczniejsze chyba,nie płakały i nie grymasiły,za to syn dał mi tak popalic ze dwa lata nie spałam prawie a teraz jako zbuntowany nastolatek serwuje mi takie huśtawki nastrojów ze czasami mam ochote go udusić.Co do imion to jednak po burzliwych dyskusjach zostaje Adaś albo Rachela.
No to ja tez się pochwale brzuch.jpg
Załączniki
koniec 16 tygodnia :-)brzuch.jpg
Wczoraj byłam też na imprezce gdzie była muza na żywo i tak rąbali,że aż mi bembenki mało nie popękały no i jak przyszłam do domu znowu łapki na brzuch i znowu to poczułam. Mam nadzieję, że to Dzidzia.
gdzieś czytałam,że nasze maluchy zaczynają słyszeć już w 16 tygodniu - może po prostu maluch tańczył ;-)
dożyjesz :-);
w poprzedniej ciąży jak zaczynałam 8 miesiącto był akurat Sylwester - z każdym krokiem naimprezie miałam wrażenie,że zaraz urodzę - tak mnie bolały pachwiny :-) ale urodziałam dopiero w marcu
ech - dziś kończę pierwszą połowę ciąży ... jeszcze drugie tyle...
w poprzedniej ciąży jak zaczynałam 8 miesiącto był akurat Sylwester - z każdym krokiem naimprezie miałam wrażenie,że zaraz urodzę - tak mnie bolały pachwiny :-) ale urodziałam dopiero w marcu
ech - dziś kończę pierwszą połowę ciąży ... jeszcze drugie tyle...
reklama
J
Jola244
Gość
zmienie troche temacik dziewczyne czy boli was kość ogonowa , bo mnie tak boli ze nie idzie z tym żyć :-(
Podziel się: