reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Jagodo ja też tak mniałam. Okazało sie że to od chleba ciemnego. Zaczęłam jeść jasne pieczywo i przeszło, A jeszcze chrzan też mo powodował wzdęcia. Pomagała nospa , ale też stroasznie bolało.

reklama
No i ja sie wkoncu tez doczekałam:-):-).Super uczucie,kłade sie płasko i kaszlę pare razy i za chwile zaczyna sie rozrabianie.Oczywiście kolejka do dotykania,cała moja starsza trójka i mąż:-).Najstarszy syn stwierdził że to straszne jakby obcy sie przez skóre przedzierał:-D,dziewczynki stwierdziły ze to super a mąż jest zawstydzony albo w szoku hahahaha.

Mata-kow mam to samo,cholerka w poprzednich ciążach było tak w 7-8 miesiącu a teraz mam uczucie jakbym robiła szpagat na siłę.Koszmarne uczucie,najtrudniej sie rozruszać,jak juz pochodze to jakoś daje rade ale ogólnie mam uczucie jakby mi ktoś imadło rozkręcał w d..:zawstydzona/y:Jak ja dozyje do tego 1 kwietnia i wolnego to nie wiem:szok:

Ja tez gratuluje córeczek.Mam dwie ,ze starszą dyskutujemy o jakosci podpasek i najlepszych wkładkach zapachowych:tak:,razem pieczemy(tzn córka piecze a ja patrzę),latamy na wyprzedaże i ogólnie nagadac sie nie możemy.Z młodszą mam wiele zabawy bo co miesiąc jest kimś innym,raz wrózka,raz baletnicą,był etap hip hopu i judo a teraz jest piosenkarką.Jako bobasy dziewczynki sa grzeczniejsze chyba,nie płakały i nie grymasiły,za to syn dał mi tak popalic ze dwa lata nie spałam prawie a teraz jako zbuntowany nastolatek serwuje mi takie huśtawki nastrojów ze czasami mam ochote go udusić.Co do imion to jednak po burzliwych dyskusjach zostaje Adaś albo Rachela.

Załączniki

• brzuch.jpg
    brzuch.jpg
    151,6 KB · Wyświetleń: 50
Wczoraj byłam też na imprezce gdzie była muza na żywo i tak rąbali,że aż mi bembenki mało nie popękały :szok: no i jak przyszłam do domu znowu łapki na brzuch i znowu to poczułam. Mam nadzieję, że to Dzidzia.

gdzieś czytałam,że nasze maluchy zaczynają słyszeć już w 16 tygodniu - może po prostu maluch tańczył ;-)

dożyjesz :-);

w poprzedniej ciąży jak zaczynałam 8 miesiącto był akurat Sylwester - z każdym krokiem naimprezie miałam wrażenie,że zaraz urodzę - tak mnie bolały pachwiny :-) ale urodziałam dopiero w marcu :-D

ech - dziś kończę pierwszą połowę ciąży ... jeszcze drugie tyle...:tak:

reklama
Do góry