reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Jagodo ja też tak mniałam. Okazało sie że to od chleba ciemnego. Zaczęłam jeść jasne pieczywo i przeszło, A jeszcze chrzan też mo powodował wzdęcia. Pomagała nospa , ale też stroasznie bolało.

reklama
No i ja sie wkoncu tez doczekałam:-):-).Super uczucie,kłade sie płasko i kaszlę pare razy i za chwile zaczyna sie rozrabianie.Oczywiście kolejka do dotykania,cała moja starsza trójka i mąż:-).Najstarszy syn stwierdził że to straszne jakby obcy sie przez skóre przedzierał:-D,dziewczynki stwierdziły ze to super a mąż jest zawstydzony albo w szoku hahahaha.

Mata-kow mam to samo,cholerka w poprzednich ciążach było tak w 7-8 miesiącu a teraz mam uczucie jakbym robiła szpagat na siłę.Koszmarne uczucie,najtrudniej sie rozruszać,jak juz pochodze to jakoś daje rade ale ogólnie mam uczucie jakby mi ktoś imadło rozkręcał w d..:zawstydzona/y:Jak ja dozyje do tego 1 kwietnia i wolnego to nie wiem:szok:

Ja tez gratuluje córeczek.Mam dwie ,ze starszą dyskutujemy o jakosci podpasek i najlepszych wkładkach zapachowych:tak:,razem pieczemy(tzn córka piecze a ja patrzę),latamy na wyprzedaże i ogólnie nagadac sie nie możemy.Z młodszą mam wiele zabawy bo co miesiąc jest kimś innym,raz wrózka,raz baletnicą,był etap hip hopu i judo a teraz jest piosenkarką.Jako bobasy dziewczynki sa grzeczniejsze chyba,nie płakały i nie grymasiły,za to syn dał mi tak popalic ze dwa lata nie spałam prawie a teraz jako zbuntowany nastolatek serwuje mi takie huśtawki nastrojów ze czasami mam ochote go udusić.Co do imion to jednak po burzliwych dyskusjach zostaje Adaś albo Rachela.

Załączniki

• brzuch.jpg
    brzuch.jpg
    151,6 KB · Wyświetleń: 46
Wczoraj byłam też na imprezce gdzie była muza na żywo i tak rąbali,że aż mi bembenki mało nie popękały :szok: no i jak przyszłam do domu znowu łapki na brzuch i znowu to poczułam. Mam nadzieję, że to Dzidzia.

gdzieś czytałam,że nasze maluchy zaczynają słyszeć już w 16 tygodniu - może po prostu maluch tańczył ;-)

dożyjesz :-);

w poprzedniej ciąży jak zaczynałam 8 miesiącto był akurat Sylwester - z każdym krokiem naimprezie miałam wrażenie,że zaraz urodzę - tak mnie bolały pachwiny :-) ale urodziałam dopiero w marcu :-D

ech - dziś kończę pierwszą połowę ciąży ... jeszcze drugie tyle...:tak:

reklama
Do góry