reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
kasiau - alez one byly sliczne - brzoskwiniowa skorka, cera przepiekna - ja bylam dumna - dopoki mnie nie oswiecili ze Agata nadaje sie do powrotu do szpitala beze mnie:rofl2:
a z Jago nie dalam sie juz wrobic - poczytalam w necie sprzeczne opinie - ze nawet twierdzi sie ze taka zoltaczka nie jest szkodliwa i ze spojrzenie dzis na to jest inne i wybilam sobie z glowy separacje

zaraz poszukam wypisu Agaty - gdzies powinien byc

łojc - przepraszam - Agata widze byla rekordzistka - przy przyjeciu w 7 dobie zycia miala 23,7 mg, a Jago w 3 dobie miala 15,3 - czyli mniej - czyli moze Olga ma szanse miec mniejsza

reklama
Hej dziewczynki!
Ja już po kosmetyczce, prysznicu i na łóżeczku wypoczywam bo mam tak spuchnięte nogi, że kostek nie widać:szok:
Paznokietki pomalowane samą odżywką ręce zrobię jutro sama (tutaj sięgnę:-))

Patyk współczuję stania w tych kolejkach:tak:
Mata cieszę się, że Twój M w końcu wziął się pełną parą do pracy a jak jeszcze tyle rąk do pomocy to szybciutko będziecie cieszyć się czystym i świeżym miszkankiem:-)
Myszko będzie dobrze kochana :tak: zobaczysz w domku mała wynagrodzi Ci ten czas oczekiwania:-D

Ja mam grupę A1 Rh plus, a M 0 Rh minus więc pewnie też będziemy leżeć z żółtaczką (a może nie.....) będę jednak dobrej myśli:tak:

Kasia mój mały dziś tak kopał, że byłąm przerażona:szok: do południa tylko przeciąganie a później jak zaczął to skończył po obiedzie (zasnął najedzony hihi :-D)

Pewnie dzieciaki się dziś gotowały w ten upał :-):-):-) tak jak mamusie

Milka my mamy oboje 0 i na szczęście nie było żółtaczki , masz rację lepiej wiedzieć czasem więcej niż lekarze :-)

to ja sie zegnam
dziewczynki w lozkach - tylko dlaczego jeszcze nie spia - zwlaszcza ten maly babel - wstal dzis po 7, nie spal w dzien i jest 22 a ona pelna sil

maz - jak zwykle - na budowie - kldzie glazure - jego debiut - uczy sie na kotlowni - pewnie wroci pozno
ide sie wiec wykapac i zrelaksowac sie - ostatnimi wieczorami ciszy:-D

spokojnej nocki Wam zycze
a i jeszcze wkleje zdjecie na zamknnietym - zapomnialam pokazac jak grzecznie w sobote pracowalam i jaka jestem zgrabniusia :-D

hej dziewczyny dzięki za troskę u mnie wszystko dobrze tylko leżałam prawie cały czas bo miałam silne bóle brzuszka ale już jest chyba ok :tak::tak:

Głuszku, Behemotku gratuluję udanych wizyt :-D

U mnie mały strasznie się wierci, ma już tam mało miejsca a nogi puchną na potęgę (chociaż nie czuję bólu).

Mnie tak nie puchną jak siedzę w domku ale jak dziś tyle się nachodziłam to spuchły i stawy mnie tak bolały jakbym dźwigała z tonę na nogach :szok:

reklama
Do góry