reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
:szok:O nie!!Ja nie zdąże przeczytac wszystkiego

.Jade na wizyte z położną.Chyba porozmawiam z nia o moich schizach.Całą noc miałam silne skurcze ale oczywiscie jako stara joginka -zapaliłam swiece troche odpowiednich zestawów cwiczen i oddechów-i przeszło.Chyba sama sobie szkodze.:baffled::baffled::baffled:
I wiecie ja myslałam cała noc-problemem moze nie jest poród tylko zmiany które przyniesie.Tak bardzo sie cieszyłam z dzidziusia a teraz to sie boje- jego.Nie jestem głupia-mysle ze to jakas forma depresjii...no nic jade.

Mamootku,Joanna-ogromniaste gratulki dla Was i zdrowka dla Was i dzieciaczkow!!!!:-)
Myszka-ale sliczna coreczka!Wszystkie malenstwa sa takie slodziutkie i wzruszajace!:-)
A ja zaraz jade z siostra na miasto,polazic troche po sklepach.A M dzis w domu,przeziebil sie i poleguje.
Milego dnia wszystkim!

Limba mniej stresu.

Madziu ale myśle ze nie długo sie spotkamy. Mam nadzieje ze wypali jakieś zbiorowe spotkanko, a mnie na nie będzie stać:-(. Bo coś ostatnio u mnie z kasą troszke krucho.:zawstydzona/y:

A z tymi pieniędzmi ..raz są raz ich nie ma..U mnie to jak są to się rozchodzą nawet nie wiem na co???? A jak nie ma to za parę groszy cały tydzień się zyje spokojnie..Nie umiem za bardzo gospodarzyć kasą...

joanna gratulacje i szybkiego powrotu do formy,
amelcia i mateuszek śliczniusie dzieciaczki

joaś chylę czoła, obrotna z ciebie kobitka
limba tylko spokojnie

Myszko, maleńka śliczna !

JoannA gratuluję narodzin Matiego, namęczyliście się pewnie, ale cieszę się, bardzo, że maluch już jest z Tobą!

Mamoociku Stasio cudny! Dzięki za zdjęcie Mamootowy małżu!

A ja się śmieję, że zawiozę się sama.....

Jeśli o Ciebie chodzi, to bym się nie zdziwiła ;-), ale mam nadzieję, że bedziesz miała transport i wsparcie mężowskie!

Limbu- spokoju ducha Ci życze "stara joginko"!

reklama
ufff przeczytalam :-)
ogromne gratulacje dla Joanny :-):-):-) sliczne maluszki Mati i Amelka:-)
ja sie zaczynam denerwowac bo maz zaczyna nocki...do pracy jezdzi z kolega wiec jak sie cos zacznie to nie bedzie mial jak wrocic...chyba zacznie jezdzic bez prawka ale wtedy tez sie bede denerwowac ehhh:-(
wczoraj mnie strasznie szyjka klula nie wiem czy cos tam sie dzieje czy tak sobie boli...

Do góry