reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Joas no to 3mam kciuki zeby remoncik poszedl szybko i bezbolesnie:-) ja na swoj domek do wynajecia czekam 3mies gdyby go w koncu skonczyli mialabym rece pelne roboty z przeprowadzka a tak...czekam...

No to i ja trzymam kciuki za Joanne- zeby szybko i sprawnie poszło i żeby dzisiaj już tuliła dzidziusia!
Joaś- dla Ciebie wielki szacunek za to że jesteś taką wspaniałą kobietą- matką, żonką i koleżanką z bb :-)

Napisałam do Mamoocika i do Aniknulki jak odpiszą to dam znać( zbankrutuję na te smsy)
Madziu to nie pisz tyle sms. Moge cię czasem wyręczyć, bo nie wykorzystuje i tak całego abonamentu;-). Tylko daj znać. Nie chce dziewczyn zasypywać dużą ilością smsków z tymi samymi pytaniami:-)

O dzięki Azile to jak coś będzie na rzeczy to dam znać, że ja pisze do tej osoby a Ciebie poproszę o napisanie do drugiej!!! Mogę wysłac z GG smsy ale jakoś wydaje mi się że nie wypada..bo ja wiem

O dzięki Azile to jak coś będzie na rzeczy to dam znać, że ja pisze do tej osoby a Ciebie poproszę o napisanie do drugiej!!! Mogę wysłac z GG smsy ale jakoś wydaje mi się że nie wypada..bo ja wiem
Możesz na mnie liczyć:-)!!!!!!!!
A sms z GG , mogą być ja bym się nie obraziła.:-D

reklama
SMS Od Mamocika:

STAŚ URODZIŁ SIĘ
O 19:10, ma 53 cm i 3420g.
Pozdrowienia dla ciotek z BB

ps. Może mąż Mamoocika wstawi dzisiaj zdjęcie nam na BB.

Do góry