reklama
mata-kow
mama do kwadratu :)
U Joanny są jakieś postępy, więc bez oxy może się uda? Trzymam kciuki, żeby było jak najbardziej naturalnie
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
No to i ja trzymam kciuki za Joanne- zeby szybko i sprawnie poszło i żeby dzisiaj już tuliła dzidziusia!
Joaś- dla Ciebie wielki szacunek za to że jesteś taką wspaniałą kobietą- matką, żonką i koleżanką z bb :-)
Joaś- dla Ciebie wielki szacunek za to że jesteś taką wspaniałą kobietą- matką, żonką i koleżanką z bb :-)
azile29
Czerwcowa mama'08
Madziu to nie pisz tyle sms. Moge cię czasem wyręczyć, bo nie wykorzystuje i tak całego abonamentu;-). Tylko daj znać. Nie chce dziewczyn zasypywać dużą ilością smsków z tymi samymi pytaniami:-)Napisałam do Mamoocika i do Aniknulki jak odpiszą to dam znać( zbankrutuję na te smsy)
azile29
Czerwcowa mama'08
Możesz na mnie liczyć:-)!!!!!!!!O dzięki Azile to jak coś będzie na rzeczy to dam znać, że ja pisze do tej osoby a Ciebie poproszę o napisanie do drugiej!!! Mogę wysłac z GG smsy ale jakoś wydaje mi się że nie wypada..bo ja wiem
A sms z GG , mogą być ja bym się nie obraziła.
mata-kow
mama do kwadratu :)
Jak ktoś ma regularne cykle, to może brać z OM, ale przy mojej rozpiętości (30-50dni) to bardziej wierzę pierwszym USG
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
A u mnie rozpiętość 30 a nawet 40 dni to tez usg biorę pod uwagę
reklama
Podziel się: