reklama
mata-kow
mama do kwadratu :)
Ja już mam takie sitko z brzucha przez te rozstępy, że w zamian chciałbym wymarzoną figurę hehe ;-)
Ja też, ja też
milkaaa
Czerwcowa mama'08
Hello
Moi goscie pojechali dzis, ja wciaz dwa w jednym
Wczoraj mialam spotkanie z polozna i ogledziny porodowki
nie powiem abym nie wziela sobie do serca ze to juz - wystraszylam sie
napewno psychicznie nie jestem jeszcze gotowa
mata-kow
Joaś nie wiem co pisać. Jedyne co mi zostaje to trzymać kciuki, żeby malutka urodziła się zdrowa, a te wszystkie pomiary okazały się pomyłką
Jotemka
Fanka BB :)
Witaj mikaaa, zobacz to tak jak ja... gotowa to nie jestem ani psychicznie ani logistycznie..Hello
milkaaa
Czerwcowa mama'08
Joas - ja logistycznie w 90 %
ale psychicznie - wcale
10 dni mialam gosci - dzis wyjechali - teraz potrzebuje sie wyciszyc i nastawic
dzis rano mialam taka dziwna wydzieline - pomyslalam ze to czop i po prostu ugiely mi sie kolana
zestresowalam sie bardzo na mysl ze w tej chwili moze rozpoczac sie moj porod
szybko biore sie w garsc
ale psychicznie - wcale
10 dni mialam gosci - dzis wyjechali - teraz potrzebuje sie wyciszyc i nastawic
dzis rano mialam taka dziwna wydzieline - pomyslalam ze to czop i po prostu ugiely mi sie kolana
zestresowalam sie bardzo na mysl ze w tej chwili moze rozpoczac sie moj porod
szybko biore sie w garsc
maajka
Czerwcowa mama 2008
Witajcie dziewczynki!
Jesli chodzi o klotnie z mezami,to ja tez tak mialam przez ostatni tydzien,poltora.Na szczescie od kilku dni,odkad M znowu popija tabletki musujace z magnezem i witaminami B-jest lepiej.Bo inaczej to wszystko go draznilo,robil sie niemily,klotliwy o byle co-i przez to ja tez sie denerwowalam.Ale to taki stres przedporodowy u niego-jego szef tez tak mial kilka miesiecy temu.Z Waszymi tez pewnie o to chodzi.Polecam witaminki dla mezow;-)
A ja bylam wczoraj w wielkim sklepie papierniczym i zrobilam spore zakupki,potrzebne mi do dokonczenia powiadomien o narodzinach malej i upominkow dla odwiedzajacych.Dzis bede robic juz probne kartki,wczoraj prawie skonczylam cukiereczki-pozniej wstawie Wam fotke:-)Czekam jeszcze na stempelek z imieniem malej:-)
A wczoraj w nocy przyjechala moja siostra i dzis wieczorem przyjedzie z nasza mloda cioteczka (nie skonczyla jeszcze 35 lat) w odwiedziny:-)Z darami od mamy.
Tak wiec musze dzis jeszcze wziac sie za sprzatanko.
Ula-jaka slodka Twoja Zuzia!:-)
Jesli chodzi o klotnie z mezami,to ja tez tak mialam przez ostatni tydzien,poltora.Na szczescie od kilku dni,odkad M znowu popija tabletki musujace z magnezem i witaminami B-jest lepiej.Bo inaczej to wszystko go draznilo,robil sie niemily,klotliwy o byle co-i przez to ja tez sie denerwowalam.Ale to taki stres przedporodowy u niego-jego szef tez tak mial kilka miesiecy temu.Z Waszymi tez pewnie o to chodzi.Polecam witaminki dla mezow;-)
A ja bylam wczoraj w wielkim sklepie papierniczym i zrobilam spore zakupki,potrzebne mi do dokonczenia powiadomien o narodzinach malej i upominkow dla odwiedzajacych.Dzis bede robic juz probne kartki,wczoraj prawie skonczylam cukiereczki-pozniej wstawie Wam fotke:-)Czekam jeszcze na stempelek z imieniem malej:-)
A wczoraj w nocy przyjechala moja siostra i dzis wieczorem przyjedzie z nasza mloda cioteczka (nie skonczyla jeszcze 35 lat) w odwiedziny:-)Z darami od mamy.
Tak wiec musze dzis jeszcze wziac sie za sprzatanko.
Ula-jaka slodka Twoja Zuzia!:-)
mata-kow
Wstałam, ale dalej mam migrenę pije dużo wody, jak radziła Joaś, ale z drugiej strony nie mogę pić za dużo, bo puchnę poczekam kilka godzin i jak nie przejdzie łyknę jeszcze jeden paracetamol i spróbuję się jeszcze położyć. Obiad mam z wczoraj, a poza tym teściowa coś zapraszała dzisiaj na obiad, więc na upartego to nic nie muszę robić
Ula sliczności masz córeczkę, a czuprynka jaka bujna :-)
Ula sliczności masz córeczkę, a czuprynka jaka bujna :-)
reklama
Podziel się: