reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Moj maz przyjal na bierzmowanie Dominik. A Dominik Savio to patron brzemiennych kobiet, wiecie o tym?

reklama
Hello

Moi goscie pojechali dzis, ja wciaz dwa w jednym
Wczoraj mialam spotkanie z polozna i ogledziny porodowki
nie powiem abym nie wziela sobie do serca ze to juz - wystraszylam sie

napewno psychicznie nie jestem jeszcze gotowa:baffled:

Joaś nie wiem co pisać. Jedyne co mi zostaje to trzymać kciuki, żeby malutka urodziła się zdrowa, a te wszystkie pomiary okazały się pomyłką

Hello

Moi goscie pojechali dzis, ja wciaz dwa w jednym
Wczoraj mialam spotkanie z polozna i ogledziny porodowki
nie powiem abym nie wziela sobie do serca ze to juz - wystraszylam sie

napewno psychicznie nie jestem jeszcze gotowa:baffled:
Witaj mikaaa, zobacz to tak jak ja... gotowa to nie jestem ani psychicznie ani logistycznie..

Joas - ja logistycznie w 90 %
ale psychicznie - wcale
10 dni mialam gosci - dzis wyjechali - teraz potrzebuje sie wyciszyc i nastawic
dzis rano mialam taka dziwna wydzieline - pomyslalam ze to czop i po prostu ugiely mi sie kolana
zestresowalam sie bardzo na mysl ze w tej chwili moze rozpoczac sie moj porod
szybko biore sie w garsc

Witajcie dziewczynki!
Jesli chodzi o klotnie z mezami,to ja tez tak mialam przez ostatni tydzien,poltora.Na szczescie od kilku dni,odkad M znowu popija tabletki musujace z magnezem i witaminami B-jest lepiej.Bo inaczej to wszystko go draznilo,robil sie niemily,klotliwy o byle co-i przez to ja tez sie denerwowalam.Ale to taki stres przedporodowy u niego-jego szef tez tak mial kilka miesiecy temu.Z Waszymi tez pewnie o to chodzi.Polecam witaminki dla mezow;-)

A ja bylam wczoraj w wielkim sklepie papierniczym i zrobilam spore zakupki,potrzebne mi do dokonczenia powiadomien o narodzinach malej i upominkow dla odwiedzajacych.Dzis bede robic juz probne kartki,wczoraj prawie skonczylam cukiereczki-pozniej wstawie Wam fotke:-)Czekam jeszcze na stempelek z imieniem malej:-)
A wczoraj w nocy przyjechala moja siostra i dzis wieczorem przyjedzie z nasza mloda cioteczka (nie skonczyla jeszcze 35 lat) w odwiedziny:-)Z darami od mamy.
Tak wiec musze dzis jeszcze wziac sie za sprzatanko.

Ula-jaka slodka Twoja Zuzia!:-)

Wstałam, ale dalej mam migrenę :baffled: pije dużo wody, jak radziła Joaś, ale z drugiej strony nie mogę pić za dużo, bo puchnę :sorry2: poczekam kilka godzin i jak nie przejdzie łyknę jeszcze jeden paracetamol i spróbuję się jeszcze położyć. Obiad mam z wczoraj, a poza tym teściowa coś zapraszała dzisiaj na obiad, więc na upartego to nic nie muszę robić :tak:

Ula sliczności masz córeczkę, a czuprynka jaka bujna :-)

reklama
Do góry