reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
własnie tylko u mnie tak biedak się spieszył a teraz jakiś leniwiec się zrobił :-D:-D bo nie zamierza na razie opuszczać mamusi :-D

Chyba że ten dzisiejszy sen faceta okaże się naprawdę proroczy :-):-):-)
Tak czy inaczej to już bliżej jak dalej . Co mam 2 tygodnie i troszkę

Trzeba sie czymś zająć, żeby nie mysleć...kiedy??? Tylko co tu robić. Chata w każdym kącie u mnie wysprzatana. A na niczym innym nie mogę się skupic bo myslę kiedy? i tak w kółko

Trzeba sie czymś zająć, żeby nie mysleć...kiedy??? Tylko co tu robić. Chata w każdym kącie u mnie wysprzatana. A na niczym innym nie mogę się skupic bo myslę kiedy? i tak w kółko
Magdziarko - zapraszam do mnie, bo nie wiem w co rece wlozyc, a jeszcze mi tak slabo od rana...

i u mnie posprzątane i pranie prawie co dziennie robie żeby sie nie nazbierało a zaraz ide trawę koscić bo głupoty już dostaje

Qrcze żebym wiedziała, że w poniedziałek wtorek srodę i czwartek nie urodzę to mogłam przyjechać z mężem jak jechał do Warszawy w poniedziałek w delegację . A tak siedziałam sama ....a przynajmniej bym się na coś przydała;-)Teraz mąż też jedzie poniedziałek - wtorek ale juz nie bedę chyba ryzykowała na 2 dni przed terminem:-(

Macie rację trzeba koniecznie się czymś zająć bo inaczej idzie zwariować :-):-):-)
Ja mam niby moskitiery do założenia ale wolę się za to nie brać bo to cięższa robota , ale oprócz tego mam jeszcze zakupy i obiadek problem w tym że mi się nie chce

reklama
;-)
witam :-) dziekuje za odpowiedzi...wieczorem maluch dostal duza dawke soku pomaranczowego i chwile poszalal wiec troche sie uspokoilam..mam nadzieje ze dzis nie bedzie mnie tak stresowal...
ja tez nie licze sztywno ruchow, jak napisala Joas "zdaje sie na intuicje" no i wczoraj tych ruchow bylo duzo mniej niz zwykle ale moze maluch rzeczywiscie "zbiera sily" i teraz juz tak bedzie...
Marlena pytajac o scan mialas na mysli usg? mialam ostatnie w 22tyg i na tym koniec...jak jest wszystko w porzadku to nie robia u nas wiecej a szkoda wg mnie przydaloby sie teraz jeszze jedno...

Tak myslalam o usg ja tez ostatnie mialam 2mce temu,czasami zazdroszcze dziewczynka w polsce one maja taka fajna opieke lekarska,mozesz poprosic lekarza o jeszcze jedno czy oni musza u Ciebie sami zadecydowac?pozdrawiam dziekuje za odpowiedz

Do góry