reklama
J
Jola244
Gość
własnie tylko u mnie tak biedak się spieszył a teraz jakiś leniwiec się zrobił bo nie zamierza na razie opuszczać mamusi
marlena nad
:)
Azile mi sie bardzo podoba imie dominik tak ladnie brzmi:-)
Jotemka
Fanka BB :)
Magdziarko - zapraszam do mnie, bo nie wiem w co rece wlozyc, a jeszcze mi tak slabo od rana...Trzeba sie czymś zająć, żeby nie mysleć...kiedy??? Tylko co tu robić. Chata w każdym kącie u mnie wysprzatana. A na niczym innym nie mogę się skupic bo myslę kiedy? i tak w kółko
J
Jola244
Gość
i u mnie posprzątane i pranie prawie co dziennie robie żeby sie nie nazbierało a zaraz ide trawę koscić bo głupoty już dostaje
Qrcze żebym wiedziała, że w poniedziałek wtorek srodę i czwartek nie urodzę to mogłam przyjechać z mężem jak jechał do Warszawy w poniedziałek w delegację . A tak siedziałam sama ....a przynajmniej bym się na coś przydała;-)Teraz mąż też jedzie poniedziałek - wtorek ale juz nie bedę chyba ryzykowała na 2 dni przed terminem:-(
kasiau30
Czerwcowa mama'08
Macie rację trzeba koniecznie się czymś zająć bo inaczej idzie zwariować :-):-):-)
Ja mam niby moskitiery do założenia ale wolę się za to nie brać bo to cięższa robota , ale oprócz tego mam jeszcze zakupy i obiadek problem w tym że mi się nie chce
Ja mam niby moskitiery do założenia ale wolę się za to nie brać bo to cięższa robota , ale oprócz tego mam jeszcze zakupy i obiadek problem w tym że mi się nie chce
reklama
marlena nad
:)
;-)
Tak myslalam o usg ja tez ostatnie mialam 2mce temu,czasami zazdroszcze dziewczynka w polsce one maja taka fajna opieke lekarska,mozesz poprosic lekarza o jeszcze jedno czy oni musza u Ciebie sami zadecydowac?pozdrawiam dziekuje za odpowiedzwitam :-) dziekuje za odpowiedzi...wieczorem maluch dostal duza dawke soku pomaranczowego i chwile poszalal wiec troche sie uspokoilam..mam nadzieje ze dzis nie bedzie mnie tak stresowal...
ja tez nie licze sztywno ruchow, jak napisala Joas "zdaje sie na intuicje" no i wczoraj tych ruchow bylo duzo mniej niz zwykle ale moze maluch rzeczywiscie "zbiera sily" i teraz juz tak bedzie...
Marlena pytajac o scan mialas na mysli usg? mialam ostatnie w 22tyg i na tym koniec...jak jest wszystko w porzadku to nie robia u nas wiecej a szkoda wg mnie przydaloby sie teraz jeszze jedno...
Podziel się: