Wilmek może dzidzia miała wczoraj gorszy dzień, moja Majka wczoraj też cicho siedziała aż się zestresowałam, ale zauważyłam że bardziej się ożywia jak wsiadamy do samochodu, chyba mały rajdowiec z niej będzie
reklama
Joas a moze taki urok Twojej Malutkiej..przeciez nie wszystkie dzieci sa takie same...ja mam bardzo dlugie rece i pewnie jak mama byla w ciazy to tez mozna by pomyslec ze nie odpowiadaja reszcie ciala a przeciez wszystko jest w porzadku...
3mam kciuki zeby Mala urodzila sie sliczna i zdrowa napewno tak bedzie
3mam kciuki zeby Mala urodzila sie sliczna i zdrowa napewno tak bedzie
marlena nad
:)
Magda fajny wierszyk,Urszulko sliczna masz dzidzie a jakie ma piekne usteczka;-)
J
Jola244
Gość
hej dziewczyny u mnie pogada jak marzenie ide kosic trawę bo nie ma męża pojechał do Warszawy i stoi w korku na moście bo jakaś klizja tam jest więc trochę mu się zejdzie wiec skorzystam z sytuacji i skoszę tą trawę bo nudzi mi sie nie miłosiernie .
A dzis rano wchodze żeby zobaczyć jak pracownicy mojego meża pracują a tu jeden podchodzi do mnie i mówi że sniło mu się dziś że zaczeły mi wody odchodzić i musiął zawieśc mnie do szpitala bo S nie było bo pojechał do Warszawy i mnie się pyta cze dziś będzie S a ja do niego że pojechał do Warszawy a on do mnie mówi tak wiesz co tak samo mi się śniło - tak sobie pomyślałam żeby to tylko nie był sen proroczy
Ula śliczna malutka przepiękna :-)
A dzis rano wchodze żeby zobaczyć jak pracownicy mojego meża pracują a tu jeden podchodzi do mnie i mówi że sniło mu się dziś że zaczeły mi wody odchodzić i musiął zawieśc mnie do szpitala bo S nie było bo pojechał do Warszawy i mnie się pyta cze dziś będzie S a ja do niego że pojechał do Warszawy a on do mnie mówi tak wiesz co tak samo mi się śniło - tak sobie pomyślałam żeby to tylko nie był sen proroczy
Ula śliczna malutka przepiękna :-)
marlena nad
:)
Agusia i Magdziarka wasze suwaczki pokazuja 5dni no i co zamiezacie cos z tym zrobic,a moze dzieci chca urodzic sie w czerwcu poprostu,ciekawe czy bedzie jakies dzieciatko urodzone w Dzien Dziecka?:-):-):-):-):-)
reklama
J
Jola244
Gość
własnie Kasiu już mineły i dzięki bogu jakoś tak się boje tego porodu że wcale mi się do niego nie spieszy
Podziel się: