reklama
kasiau30
Czerwcowa mama'08
Witam dziewczynki :-) Ja dopiero się zwlekłam z wyrka , rwa troszkę mniejsza , zobaczymy potem, mama zaprowadziła małą do przedszkola bo ja się bałam że znowu będę szła i ałała z bólu . Dziś chyba troszkę ogarnę mieszkanko o ile rwa mi pozwoli . Na razie muszę troszkę posiedzieć bo potem lepiej mi się chodzi. Ciekawe czy któraś dzidzia wybierze sobie na datę urodzin 1 czerwca ? Moja wybrała tłusty czwartek i, ciekawe jak ruga . Ale ale do czerwca kochane zostało już 2 dni włącznie z dzisiejszym. Jak się zaczniemy rozdwajać to :-):-):-):-)
agusia04
Czerwcowa mama'08
Joaś nie martw się. Córcia jeszcze pewnie przybierze na wadze, a i poród przez to moze będzie łatwiejszy. Napewno urodzisz zdrową, śliczną dziewczynkę. Jesteśmy z Tobą całymi serduchami i trzymamy kcikuki, żeby było wszystko dobrze.
A ja jak patrzę na mój suwaczek to zastanawiam się co ja jeszcze robię przed komputerkiem. Im mniej na liczniku tym gorsze samopoczucie. Wczoraj miałam pobolewania brzuszka i często twardniał do tego bóle krzyża myślałam, że moze coś się tuszy i co D..... Czekam dalej ale już nie cierpliwie
A ja jak patrzę na mój suwaczek to zastanawiam się co ja jeszcze robię przed komputerkiem. Im mniej na liczniku tym gorsze samopoczucie. Wczoraj miałam pobolewania brzuszka i często twardniał do tego bóle krzyża myślałam, że moze coś się tuszy i co D..... Czekam dalej ale już nie cierpliwie
kasiau30
Czerwcowa mama'08
Joaś bo ciężko jest przyjmować słowa pocieszenia jak w głowie się i tak ma zupełnie co innego ale wiara czyni cuda. Poza tym lekarze i sprzęt też potrafią się mylić.
Niestety trzeba czekać a jak mówi Magda to czekanie jest najgorsze.
Ja też mam czasem zschizy bo usg to miałam w 32 tygodniu a od tamtego czasu też się mogło dużo wydarzyć . Pozostaje mi myśleć i wierzyć że jest wszystko ok i czekać na malucha.
Buziaczki i tulaczki dla ciebie i dzidzi i nie martw się będzie dobrze:-):-):-):-):-)
Po prostu musi być i koniec
Niestety trzeba czekać a jak mówi Magda to czekanie jest najgorsze.
Ja też mam czasem zschizy bo usg to miałam w 32 tygodniu a od tamtego czasu też się mogło dużo wydarzyć . Pozostaje mi myśleć i wierzyć że jest wszystko ok i czekać na malucha.
Buziaczki i tulaczki dla ciebie i dzidzi i nie martw się będzie dobrze:-):-):-):-):-)
Po prostu musi być i koniec
Żeby docenić wartość jednego roku,
zapytaj studenta, który oblał
końcowe egzaminy .
Żeby docenić wartość miesiąca,
spytaj matkę, której dziecko
przyszło na świat za wcześnie .
Żeby docenić wartość godziny,
zapytaj zakochanych czekających na
to, żeby się zobaczyć .
Żeby docenić wartość minuty,
zapytaj kogoś, kto przegapił
autobus lub samolot .
Żeby docenić wartość sekundy,
zapytaj kogoś, kto przeżył wypadek .
Żeby docenić wartość setnej
sekundy, zapytaj sportowca, który
na olimpiadzie zdobył srebrny
medal .
Czas na nikogo nie czeka. Łap
każdy moment, który ci został, bo
jest wartościowy. Dziel go ze
szczególnym człowiekiem - będzie
jeszcze więcej wart .
zapytaj studenta, który oblał
końcowe egzaminy .
Żeby docenić wartość miesiąca,
spytaj matkę, której dziecko
przyszło na świat za wcześnie .
Żeby docenić wartość godziny,
zapytaj zakochanych czekających na
to, żeby się zobaczyć .
Żeby docenić wartość minuty,
zapytaj kogoś, kto przegapił
autobus lub samolot .
Żeby docenić wartość sekundy,
zapytaj kogoś, kto przeżył wypadek .
Żeby docenić wartość setnej
sekundy, zapytaj sportowca, który
na olimpiadzie zdobył srebrny
medal .
Czas na nikogo nie czeka. Łap
każdy moment, który ci został, bo
jest wartościowy. Dziel go ze
szczególnym człowiekiem - będzie
jeszcze więcej wart .
Dzięki Dziewczyny za słowa otuchy odnośnie mojego brzusia. Najważniejsze jednak, żeby każdy Bejbik miał odpowiednio dużo miejsca dla siebie . Zazdroszczę Dziewczynom, którym brzuszek schodzi zaraz po porodzie i jeszcze chudną - moja kuzynka też tak miała. Nie wiem jak będzie u mnie, zwłaszcza, że drobna nie jestem, ale mam nadzieję, że przez karmienie i latanie przy dziecku wszystko zejdzie a może i jeszcze jakiś gratis od natury :-)...to moja pierwsza ciąża, więc nie wiem czego się spodziewać. Moja położna powiedziała, że jej to jeszcze przybyło kg, nawet jeśli karmiła 1,5 roku ... oby u nas było inaczej, zwłaszcza, że 1,5 miesiąca po porodzie idziemy na dwa wesela i chcę ładnie wyglądać. Ja już mam takie sitko z brzucha przez te rozstępy, że w zamian chciałbym wymarzoną figurę hehe ;-)
reklama
dorciacz
Aktywna w BB
Dzień dobry Mamusie ! Za oknem piękne słoneczko, nie ma chmurek, tylko żeby nie było za gorąco. Nockę miałam spokojną, tylko jedna pobudka o 4 rano i chyba się wyspałam :-)
Magdziara, jakie ładne myśli na początek dnia :-)
Mata współczuję Ci tych migren, bo sama miałam to do niedawna - czasami tabletki nie pomagały, a ból był taki, że prawie się dusiłam Na szczęście mam to za sobą. Tylko jeżeli chodzi o ibuprom, to o ile pamiętam na ulotce jest informacja, żeby nie stosować w 3 trymestrze ( ale mogłam też coś pomylić )
Kasiu, egzaminator pewnie był zazdrosny- młoda piękna kobieta i jeszcze w ciąży i decyduje się na egzamin. Zdasz na pewno :-). A przy Swojej obecnej dolegliwości to może lepiej odpoczywaj i się nie nadwyrężaj. Zdrówko najważniejsze.
Azile odpoczywaj jak najwięcej, bo za chwilę nie będzie już czasu dzielna Mamusiu.
Widzę, że nie tylko ja czekam z utęsknieniem na zwrot podatku ze skarbówki. Już prubuję to załatwić przez dwie różne osoby, ale widzę to cienko. W zeszłym roku dostałam na konto dokładnie 3 miesiące po złożeniu zeznania. Jak wyciągać forsę, to potrafią, a jak mają oddać, to czekajądo ostatniej chwili A pieniążki tak by się przydały.
Kupię dzisiaj kilogram truskawek i pochłonę wszystko ( ale chyba na raty ze względu na mój cukier :-) )
Słonecznego i spokojnego dnia wszytskim Mamom !
Magdziara, jakie ładne myśli na początek dnia :-)
Mata współczuję Ci tych migren, bo sama miałam to do niedawna - czasami tabletki nie pomagały, a ból był taki, że prawie się dusiłam Na szczęście mam to za sobą. Tylko jeżeli chodzi o ibuprom, to o ile pamiętam na ulotce jest informacja, żeby nie stosować w 3 trymestrze ( ale mogłam też coś pomylić )
Kasiu, egzaminator pewnie był zazdrosny- młoda piękna kobieta i jeszcze w ciąży i decyduje się na egzamin. Zdasz na pewno :-). A przy Swojej obecnej dolegliwości to może lepiej odpoczywaj i się nie nadwyrężaj. Zdrówko najważniejsze.
Azile odpoczywaj jak najwięcej, bo za chwilę nie będzie już czasu dzielna Mamusiu.
Widzę, że nie tylko ja czekam z utęsknieniem na zwrot podatku ze skarbówki. Już prubuję to załatwić przez dwie różne osoby, ale widzę to cienko. W zeszłym roku dostałam na konto dokładnie 3 miesiące po złożeniu zeznania. Jak wyciągać forsę, to potrafią, a jak mają oddać, to czekajądo ostatniej chwili A pieniążki tak by się przydały.
Kupię dzisiaj kilogram truskawek i pochłonę wszystko ( ale chyba na raty ze względu na mój cukier :-) )
Słonecznego i spokojnego dnia wszytskim Mamom !
Podziel się: