reklama
Kto to wie...? chyba nikt ...nawet najstarsi górale pewnie nie wiedzą.
Dziewczynki wracam do męża...leżymy i byczymy sie niemiłosiernie. Ja zjadłam ponad pół blachy ciastanie wspomnę o sałatce z fetą i obiedzieTeraz mam taką zgagę , że hej. Do jutra laski..papap
Dziewczynki wracam do męża...leżymy i byczymy sie niemiłosiernie. Ja zjadłam ponad pół blachy ciastanie wspomnę o sałatce z fetą i obiedzieTeraz mam taką zgagę , że hej. Do jutra laski..papap
marlena nad
:)
Darunia a gdzie kiedys mieszkalas,gdzies w strone Warszawy?;-)Mój zwrot z podatku tez przyszedł (50 zł) :-) ale jeszcze na stary adres- czyli 450 km ode mnie
marlena nad
Tak jest Joasiu pokaz nam domek Matiego:-):-):-):-):-)
marlena nad
Wiesz Joasiu moja dzidzia sobie bryka a gdy tylko idziemy do lekarza czy poloznej udaje,ze jej niema moj R mowi,ze to maly komandos:-)popieram w 100% . Wczoraj na ktg merdali mi brzuchem w lewo i w prawo a Maluch nic sobie z tego nie robił i spał dalej
Mi lekarz tylko nakazał obserwowanie ruchów a nie sztywne liczenie - myślę,że zdrowe podejście
mata-kow
mama do kwadratu :)
Witam z samego rana. Nie mogę uwierzyć, że jestem dzisiaj pierwsza
Nie śpię już od 3:30. Okropna migrena mnie obudziła wieczorem cos już mnie ćmiło, ale łyknęłam tabletke i myślałam, że przejdzie, no i się przeliczyłam łyknęłam rano drugą a teraz czekam, aż trochę przejdzie, żeby położyc się spać (położyć się nie mogę, bo boli jeszcze bardziej :-()
Ale nie zapominajcie, że się z mężem rozliczłam i trzeba tą zwrotną sumę na pół przedzielić jak się uda to może ze 2 bodziaki na wyprzedaży się kupi
Nie śpię już od 3:30. Okropna migrena mnie obudziła wieczorem cos już mnie ćmiło, ale łyknęłam tabletke i myślałam, że przejdzie, no i się przeliczyłam łyknęłam rano drugą a teraz czekam, aż trochę przejdzie, żeby położyc się spać (położyć się nie mogę, bo boli jeszcze bardziej :-()
hihi ale Maty to nikt nie przebije (12zł- jeśli dobrze pamiętam )
hehhe mogli by dać z pare setek dla kobiet ciężarnych tak w podarunku
Ale nie zapominajcie, że się z mężem rozliczłam i trzeba tą zwrotną sumę na pół przedzielić jak się uda to może ze 2 bodziaki na wyprzedaży się kupi
azile29
Czerwcowa mama'08
Asiowo powodzenia i spokoju życzę!!!!!!!!!
Kasia córcia mnie rozbawiła do łez , no i fajnie ze zwrot już dostałaś. Ja czekam już 4 miesiąć:-(.I to na sporą sumkę.:-)
Głuszku nie denerwuj sie tak na M, oni też źle znoszą te nasze ciąże. A córeczke to masz słodką i kochaną.
Tyle napisałyście przez wczorajsze południe , ze pewnie o kimś zapomniałąm. Więc z góry przepraszam. Ja dzisiaj jestem do niczego , źle spałam brzuszek mnie mocno pobolewał, ale ok 3 sie uspokoiło wszystko. Myśle że to z przemęczenia. Dziś to bym nic nie robiła, moze sobie jeszcze polerze. Tylko kto obiad zrobi?.
Kasia córcia mnie rozbawiła do łez , no i fajnie ze zwrot już dostałaś. Ja czekam już 4 miesiąć:-(.I to na sporą sumkę.:-)
Głuszku nie denerwuj sie tak na M, oni też źle znoszą te nasze ciąże. A córeczke to masz słodką i kochaną.
Tyle napisałyście przez wczorajsze południe , ze pewnie o kimś zapomniałąm. Więc z góry przepraszam. Ja dzisiaj jestem do niczego , źle spałam brzuszek mnie mocno pobolewał, ale ok 3 sie uspokoiło wszystko. Myśle że to z przemęczenia. Dziś to bym nic nie robiła, moze sobie jeszcze polerze. Tylko kto obiad zrobi?.
Jotemka
Fanka BB :)
Niestety juz malo pije - mniej nie moge, bo mam migreny z praku plynowz tymi wodami to Ciebie rozumiem...Wiesz jak to u mnie jest...nie wiem czy to coś pomoże ale może mniej pij.
Zobaczysz jaką piękną Gwiazdeczkę urodzisz...
Jeszcze nie napisalam jednego, bo nie mialam sily wczoraj, za duzo lez i nerwow bylo. Niestety raczki mej nie rosna. Przez 3 tyg nie urosly wcale a nozki niewiele. Mam to nawet wytluszczonym drukiem napisane w opisie usg... I tak naprawde to jest dopiero stres...
reklama
azile29
Czerwcowa mama'08
MADZIU proszę o niepokazywanie tak ślicznych i szczupłych brzuszków bo ja popadam w komleksy. Nie dość , że po porodach wyglaałm gorzej to jeszcze na dodatek nigdy nie miałam takiego płaskiego brzuszka. Jestem w szoku, jakaś ty szczupła i piękna.
Podziel się: