reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Kto to wie...? chyba nikt ...nawet najstarsi górale pewnie nie wiedzą. :-D:-D:-D

Dziewczynki wracam do męża...leżymy i byczymy sie niemiłosiernie. Ja zjadłam ponad pół blachy ciasta:szok:nie wspomnę o sałatce z fetą i obiedzie:szok:Teraz mam taką zgagę , że hej. Do jutra laski..papap

popieram w 100% . Wczoraj na ktg merdali mi brzuchem w lewo i w prawo a Maluch nic sobie z tego nie robił i spał dalej:laugh2::laugh2::-D:-D:tak::tak:

Mi lekarz tylko nakazał obserwowanie ruchów a nie sztywne liczenie - myślę,że zdrowe podejście
Wiesz Joasiu moja dzidzia sobie bryka a gdy tylko idziemy do lekarza czy poloznej udaje,ze jej niema moj R mowi,ze to maly komandos:-)

Witam z samego rana. Nie mogę uwierzyć, że jestem dzisiaj pierwsza :-D

Nie śpię już od 3:30. Okropna migrena mnie obudziła :baffled: wieczorem cos już mnie ćmiło, ale łyknęłam tabletke i myślałam, że przejdzie, no i się przeliczyłam :sorry2: łyknęłam rano drugą a teraz czekam, aż trochę przejdzie, żeby położyc się spać (położyć się nie mogę, bo boli jeszcze bardziej :-()

hihi ale Maty to nikt nie przebije (12zł- jeśli dobrze pamiętam ) :-D

hehhe mogli by dać z pare setek dla kobiet ciężarnych :-D:-D:-Dtak w podarunku

Ale nie zapominajcie, że się z mężem rozliczłam i trzeba tą zwrotną sumę na pół przedzielić :-D:-D:-D jak się uda to może ze 2 bodziaki na wyprzedaży się kupi :-D:-D:-D

Asiowo powodzenia i spokoju życzę!!!!!!!!!

Kasia córcia mnie rozbawiła do łez , no i fajnie ze zwrot już dostałaś. Ja czekam już 4 miesiąć:-(.I to na sporą sumkę.:-)

Głuszku nie denerwuj sie tak na M, oni też źle znoszą te nasze ciąże. A córeczke to masz słodką i kochaną.

Tyle napisałyście przez wczorajsze południe , ze pewnie o kimś zapomniałąm. Więc z góry przepraszam. Ja dzisiaj jestem do niczego , źle spałam brzuszek mnie mocno pobolewał, ale ok 3 sie uspokoiło wszystko. Myśle że to z przemęczenia. Dziś to bym nic nie robiła, moze sobie jeszcze polerze. Tylko kto obiad zrobi?:dry:.

Joaś musi być dobrze!!!!!!!!!! Dzidzia już po drugiej stronie brzuszka będzie rosła. Trzymam za was kciuki i powodzenia!!!

z tymi wodami to Ciebie rozumiem...Wiesz jak to u mnie jest...nie wiem czy to coś pomoże ale może mniej pij.
Zobaczysz jaką piękną Gwiazdeczkę urodzisz...
Niestety juz malo pije - mniej nie moge, bo mam migreny z praku plynow
Jeszcze nie napisalam jednego, bo nie mialam sily wczoraj, za duzo lez i nerwow bylo. Niestety raczki mej nie rosna. Przez 3 tyg nie urosly wcale a nozki niewiele. Mam to nawet wytluszczonym drukiem napisane w opisie usg... I tak naprawde to jest dopiero stres...

reklama
MADZIU proszę o niepokazywanie tak ślicznych i szczupłych brzuszków bo ja popadam w komleksy. Nie dość , że po porodach wyglaałm gorzej to jeszcze na dodatek nigdy nie miałam takiego płaskiego brzuszka. Jestem w szoku, jakaś ty szczupła i piękna.:szok:

Do góry