Mata mam nadzieję, że ból głowy przeszedł, a Ty spokojnie mogłaś połoyć się i odespać zarwaną noc
:-)
Damian już dostał zwrot pdatku i wiecie, że ostatnio zastanawialiśmy się na co poszedł
. Jakoś u nas łatwo przyszło, łatwo poszło. A ja na swój czekam mam całe 63zł
. Za to w przyszłym roku rozliczymy się razem i z odpisem na dwójkę dzieci będzie dużo:-):-):-)
Głuszku kochaną masz córcię. ż się rozczuliłam. Taaaaki gest za strony dziecka to najpiękniejsze co można dostać i usłyszęć.
. A na M się nie denerwuj. Wszyscy teraz chodzimy poddenerwowani. U mnie to samo z tym, że ja go mam na codzień. A najbardziej wkurza mnie, że jak mówię, że chcę już urodzić bo mi ciężko, że wszystko mnie boli to nie powie głupiego WIEM czy cokolwiek, tylko cały czas jeszcze nie teraz po niedzieli, a najlepiej jak to ok. 10 czwerwca bo będzie miał trochę luźniej w pracy. Ale co faceci mogą wiedzieć o chodzeniu w ciąży.
Asiowo trzymaj się dzielnie. Przynajmniej porobią badania i będziesz pod fachową opieką. Nie denerwuj się Kochana myśl, że to dla Waszego dobra. Będzie dobrze.
Kasiu nie martw się egazxminem. Wiadomo, że jak chcą kogoś oblać to obleją. Mnie oblewali 9 razy. I wiem jak to jest. Jeszcze zdąrzysz zdać, a teraz stres nie jest Ci potrzebny
Aniknulka starszym ludziom nie da się przetłumaczyć pewnych rzeczy niestety. Wydaje im się, że są mądrzejsi. Babcia musi sama chcieć zmienić tryb życia. Może w końcu zrozumie. Trzymm kciuki, żeby tak się stało