reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Ja Tez Mam Problem Z Ta Czkawka,maly Czasami Ma 6 Razy Na Dzien Nie Mowiac O Nocy,jednak Mam Nadzieje Ze Na Swiecie Nie Bedzie Sie Tak Meczyl...

reklama
Witam Czerwcoweczki!
Moze czesc z Was mmnie jeszcze pamieta, tez mialam byc Czerwcowa mamusia, ale los chcial inaczej:tak:
Teraz jesli wszystko pojdzie dobrze bede Styczniowa;-)
Pomyslalam, ze zajrze do was i zycze Wam wszystkim powodzenia!!!:-)
Bezbolesnego ( w miare mozliwosci:-D) rozdwajania i oczywiscie zdrowych, grzecznych i slicznych bobaskow!
BUZIAKI!!!!!!!!!:-):-):-):-):-)

P.s KingaP, (tez pisala na czerwcowym watku przez jakis czas) - miala termin na 1.06, wczoraj wieczorem urodzila coreczke, Martynke:tak:

Patyk nie denerwuj sie i nie czytaj o takich strasznych rzeczach! po co masz sobie nie potrzebie nerwy strzępić?! Mysl ze wszystko bedzie ok- musi byc, bo dlaczego miałoby nie być? Kobiety rodziły, rodzą i rodzić bedą- jest nas setki, tysiące- i dlaczego akurat u Ciebie ma być źle? Bedzie dobrze u nas wszystkich- zobacz 7 dziewczyn juz urodziło i wszystkie sie mają dobrze!!! Mam nadzieje ze u Lilianki tez juz jest lepiej! także Patyk głowa i uszy do góry i NIE STRESOWAć SIę!!!!!!!!
A ja zapomniałam napisać ze wczoraj ginka zleciła mi dodatkowe badanie na tarczyce, bo coś u mnie podejrzewa.... i nie wiem jakie mogą byc konsekwencje tego? Moze ktos sie orientuje z tą tarczycą?

Muszę się jakoś opanować. Mam nadzieję że dam radę urodzić.:zawstydzona/y:

Patyk dasz rade. Ja urodziłam sam dwoje i trzecie też urodze . to czemu ty byś nie miała dać rady:-):-):-)!!!!!!!!!!!!!!!
Nie czytaj głupi opowiadań o nieudanych porodach. Ja ci tylko tyle powiem , ze wole rodzić dzieci niż wyrywać ząb. Myśl pozytywnie i właśnie wmawiaj sobie ze dasz rade to już wtedy na 100% wszystko pujdzie super!

Madzia i takie podejście jest najlepsze!!!!!!!!!!! Nie ma wyjścia trzeba urodzić i tyle. Nie można sie poddawać złym myślom tylko przeć:-) do przodu!!!!!!!!!!!!!! Wszystkim nam sie uda , bo wiemy dużo o porodzie i o tym jak sobie pomóc . Pamiętajcie o oddychaniu przeponą i nie bójcie sie korzystać z piłek na porodówce, bardzo pomagają rozluźnić napięcie w kroczu.

Uff cały dzien na poczcie,w banku-kolejki jak cholerka były-bo poniedziałek to tutaj był wolny dzien od pracy.I nic sie nie działo.
Teraz pojechałam sobie pojeżdzic po okolicy,poskakałam troche na garbach,przejechałam po dziurach-i jak mnie nie szarpnie w kroku przy wysiadaniu az uklekłam.I takie uczucie ze leje mi sie cos po nogach.Wypełzam na góre ,do toalety-a tu -NIC:baffled:.A na 100 procent byłam pewna ze mi poleciała woda albo cos tam innego.:dry::dry::dry:Mam jakies przywidzenia chyba-i musze wam powiedziec ze sie okropnie wystraszyłam-a pierwsza mysl to wcale nie było NARESZCIE tylko O JEZU JESZCZE NIE CHCE.:baffled:

reklama
Emcia witaj jak dobrze że do nas zajrzałaś pamiętamy cię :-D pamiętaj że jesteś zawsze mile widziana na naszym wątku pozdrawiam cię :-D:-D:-D

Do góry