reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Kochanie ale Tobie nie musi się przytrafić nic złego - musisz mieć dobre nastawienie.
Aniu a ja mam pytanko jakiej płci jest Twoja dzidzia bo na liście czerwcóweczek nie jest napisane???
Madziu będe miał córeczkę, na imię będzie miała Lenka, chociaż ostatnio chodzi mi po głowie Hania:happy::happy:
jak ją zobaczę to od razu bede wiedziała jak jej dać na imię:-)
z tą cc masz rację, w sumie to po raz pierwszy sie spotykam zeby ktoś tak ciężko dochodził do siebie po cc:-(

reklama
Dorciacz, napisz w którym byłaś Rossmanie i jak wygladała ta babeczka, jutro mam wizytę u ginki i chcę jechać po pampersy do Rosmana, musze kupić dla mojej Ninki + maluszkowe:szok::szok::szok: sa tam tańsze( o 4 zł) niz np w Tesco:tak: oprócz tego wiele innych rzeczy;-)

Moja mała jak wystawi nóżkę to ciągnie jak przez całą długość brzucha, strasznie to boli ale jednocześnie jest niesamowitym uczuciem,którego nigdy nie będa znali nasi M:-):-)

A mój bez zmian - stale bardzo ruchliwy. Kopie, rozciąga się, pcha, macha nogami, ma czkawkę i ogólnie bryka.:-D:-D

A mój chłopak chyba teraz więcej odpoczywa. Mniej bryka niż do tej pory. Najbardziej wieczorem jak już kładę się spać to pokazuje co potrafi. Ale ogólnie grzeczniutkie to moje dzieciątko:tak::-D

U mnie troszkę się uspokoiła ale nadal bryka choć delikatniej za to na nerwy uciska a to jeszcze bardziej boli.

Eliza ma rację ...ja tam nie myslę o porodzie i o tym co z nim związane ..nie martwię się, że muszę rodzić tylko czekam KIEDY??????

No jak byś o mnie pisała:-)
Ja miałam posiew z szyjki bo mi ginka coś podejrzewała, ale jest ok. Jeszcze mam zrobić badanie moczu i w poniedziałek usg.

A ja mam wizytę dopiero 11 czerwca a termin na 16 stego żadnego posiewu mi nie kazała robić z resztą już żadnych badań mam nie robić tylko czekać. Prosiłam ją tylko żeby wpisała do karty ciąży że mała była duża (4010 ) i że poród operacyjny (tzn. niby siłami natury ale jak korzystali z próżnociągu to zalicza się do ingerencji ) żeby nie było tak jak na pierwszym porodzie że mała znalazła się już w kanale a oni błysnęli inteligencją że może się nie zmieścić.

reklama
Dorciacz, ta baba chyba chciała pokazać jaką ma władzę. Brrrr... nie cierpię takich ludzi.

Emcia
, miło, ze zajrzałaś. Trzymaj się ciepło.

Flexy
, dbaj o siebie. Dobrze, że sytuacja opanowana.

Do góry