reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
A robiłyście posiew z szyjki? Mi gin wczoraj powiedział, że nie trzeba. Chyba że będę chciała to mi zrobi na kolejnej wizycie w 38 tyg. A ja w 38 tyg to bym chciała byc już na porodówce. Zgłupieć można.

reklama
A robiłyście posiew z szyjki? Mi gin wczoraj powiedział, że nie trzeba. Chyba że będę chciała to mi zrobi na kolejnej wizycie w 38 tyg. A ja w 38 tyg to bym chciała byc już na porodówce. Zgłupieć można.
Mój też powiedział ze nie trzeba. Spytał tylko czy mam upławy , jak nie to nie ma po co robić. Myśle że wie co mówi bo pracuje w szpitalu i to długo.

Dorciacz daj znać, kiedy będziesz szła na spore zakupy, podrzucę Ci moje ślubne miedziaki (jeszcze sporo ich zostało):-D. A ta kasjerka od kierowniczki to chyba naganę dostanie :tak:

A ja dzisiaj od rana mam boleści kręgosłupa i spojenia. Masakra. Nawet nie chciało mi się z domku wynurzyć. Wygoniłam młodego do ogródka i tam ganiał. A ja chodziłam pochylona w pół jak stara babcia:szok::szok::szok:. Wydaje mi się, że to organizm przygotowuje się do porodu, ale jak to będzie trwalo jeszcze kilka dni to oszaleję. A na dodatek zapowiadają 30 stopniowe upały:szok::szok::szok:. Matko jedyna to czekanie mnie psychicznie wykańcza.

Patyk dasz radę urodzić bo nie będzies miała innego wyjścia;-);-);-):-D:-D:-D

A nasze dzieciaczki posłuszne. Nie chcą się za bardzo wyrywać przed 1 czerwca na świat (po za tymi które już mamy).

Hej dziewczynki :-) ale mam zaległości :szok: nie wiem kiedy to wszystko nadrobię!! i tyle już dzieciaczków mamy czerwcowych!!!:-):-) gratulacje dla wszystkich mamuś!!!
dziękuje moje kochane za troskę, nawet nie wiecie jakie to miłe, że niby obce osoby a myślą jak kogoś nie ma!!:tak:
u mnie była walka z ciśnieniem, skakało mi do 150/90 :crazy: i niestety wizyta w szpitalu, na szczęście sytuacja opanowana, dostałam do domu leki na ciśnienie, fenoterol odstawiony w sobotę a tu cisza.... zero skurczyków, delikatne kłucie w szyjce i rozwarcie na opuszek, Maja teraz się nie spieszy a ja w tym upale dzisiejszym sapie jak lokomotywa:baffled: no i opuchlizna wraca....
ide poczytać wątki bo mam ich troche nieprzeczytanych ;-)

reklama
Do góry