marlena nad
:)
Tez bym zjadla arbuza i truskawek ale sa takie drogie pozostaja mi jablka i takie tam:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratuluje Behemott!!!!!Tak chciałam się podzielić z Wami radosną wieścią, że spakowałam torbę...
No wlasnie ja tez nie bylam.... A ostatnio tak szybko wszystko sie dzialo, ze parlam w szklach kontaktowych...boże jeszcze nie byłam u okulisty!!! A mam - 4,5 wade wzroku i wypadło by iść i zbadać sobie dno oka czy moge rodzić naturalnie - normalnie nie mam czasu na nic.... jeszcze musze w tym tygodniu zrobić posiew i mocz a pewnie we wtorek mi zleci już badania do porodu.... I zas latania....
Jolu, nie zmywaj!!!!!!! W szpitalu na izbie maja zmywacz - mialam tak z Bartkiem, a naprawde warto pochodzic z pieknymi stopami....Jutro zmywam paznokcie !!
Magdziarko a ty spać nie mozesz i do tego o tej porze wcinasz grzanki:-). Silna z ciebie babeczka bo ja gasne o 22 i nie mam sił na długie wieczory. Podziwiam!!!A ja wcinam grzanki - zamiast iść spać...
Joaś ale nie musisz być super women!!!!!!!!!!!!!
U mnie "powoli". Mam chwile zalamania, ze "nie ogarniam" tego wszystkiego co jest wokol mnie. Ze brakujmi sil, cierpliwosci, ze mozg nie pracuje na pelnych obrotach, ze nie potrafie dokonczyc rozpoczetych rzeczy... Boli mnie ze sen nie daje ukojenia a wypoczynek wytchnienia... Nie wiem dlaczego... Zaczynam byc rozdrazniona, nerwowa. I najgorsze jest to, ze nie wydaje mi sie, abym chciala szybko zakonczyc ciaze, bo mam tyyyyyyyyyle do przygotowania... jednoczesnie brak jest sily na te przygotowania, czyli bledne kolo....