reklama
no dobra u mnie wczoraj wieczorem znowu kilka skurczbyków i dalsza częsć czopa wyleciała - tak sądzę bo takie długie gluty to były (sory za opis) - ale było tego mało - dziś nic nie leci tylko lekkie skurczybyczki od rana - tak średnio co 15-20 minut. Ale jakos nie widzi mi sie to na poród. Mały wczoraj to jakby mi całym cieżarem zaczął napierać na szyjke - no i chyba brzuch mi juz opadł maksymalnie bo nie mogę siedzieć normalnie jak jeszcze parę dni temu tylko w rozkroku jak żul jakiś. Módlcie się żeby mnie absolutnie nie zebrało do soboty.
Zaczełam się teraz zastanawiać że termin z usg mi wychodzi od pierwszego usg na 10-14 czerwca - jakoś nie przewiązywałam to tego wagi bo mały jest przecież duży! Ale kurcze jeśli faktycznie zaszłam w ciązę wczesniej - chociaz to nie możliwe żebym zaszała zaraz po miesiaczce?
Zaczełam się teraz zastanawiać że termin z usg mi wychodzi od pierwszego usg na 10-14 czerwca - jakoś nie przewiązywałam to tego wagi bo mały jest przecież duży! Ale kurcze jeśli faktycznie zaszłam w ciązę wczesniej - chociaz to nie możliwe żebym zaszała zaraz po miesiaczce?
magdalenkakol
Fan(ka)
Agusia ale masz sliczny bnrzuszek i to bez zadnego rozstepu..
Głuszku,bardzo mozliwe że zaszłaś w ciąże zaraz po okresie, wszystko mogło się na to zebrać, np: cały cylk owulacyjny przesunął się Tobiie bo były stresy etc...etc...
u mnie własnie tak było, mam krótkie cykle,i innej możliwości nie było niz ja podaję :-):-) noi począł się mały szkrabik,
naprawdę wszystko jest możliwe, a najlepiej sama wiesz kiedy to mogło się stać
a ha dzisiaj byłam zrobić wyniki, włącznie z układem krzepnięcia, trzymajcie kciuki zeby było dobrze
u mnie własnie tak było, mam krótkie cykle,i innej możliwości nie było niz ja podaję :-):-) noi począł się mały szkrabik,
naprawdę wszystko jest możliwe, a najlepiej sama wiesz kiedy to mogło się stać
a ha dzisiaj byłam zrobić wyniki, włącznie z układem krzepnięcia, trzymajcie kciuki zeby było dobrze
Darunia jak Aniołek wyglądasz w tych loczkach:-):-)
Magdalenakol wielkościowo mam podobny brzusio do Twojego, nasze maluszki majs gdzie brykać bardzo ładny apartament;-)
Agusia jaki masz fajowy pępek i tylko pozazdrościć, że Tobie nic w boczki nie poszło
Magdalenakol wielkościowo mam podobny brzusio do Twojego, nasze maluszki majs gdzie brykać bardzo ładny apartament;-)
Agusia jaki masz fajowy pępek i tylko pozazdrościć, że Tobie nic w boczki nie poszło
Dzień dobry, najpierw się przywitam po krótkiej nieobecności
ULA SUPER, OGROMNE GRATULACJE
Wszystkim Joasiom składam naj naj naj.... serdeczniejsze życzenia z okazji ich świeta, a szczególnie im życzę naj, naj, naj.......szybszego, bezbolesnego porodu:-)
Wczoraj to się uśmiałam z mojego M, mówię do niego aby podotykał mojego brzuszka bo to ostatni raz, a on do mnie rzecze: chyba żartujesz
a teraz zaczynam czytać zaległości
ULA SUPER, OGROMNE GRATULACJE
Wszystkim Joasiom składam naj naj naj.... serdeczniejsze życzenia z okazji ich świeta, a szczególnie im życzę naj, naj, naj.......szybszego, bezbolesnego porodu:-)
Wczoraj to się uśmiałam z mojego M, mówię do niego aby podotykał mojego brzuszka bo to ostatni raz, a on do mnie rzecze: chyba żartujesz
a teraz zaczynam czytać zaległości
mata-kow
mama do kwadratu :)
Ula Serdeczne gratulacje dla Ciebie i Twojej kruszynki. Lepszego prezentu na Dzień Matki nie mogłaś dostać :-):-):-)
Magdziarka może Antoś będzie tak samo grzeczny i posłucha rodziców jak Zuzia Uli, która urodziła się kilka dni po powrocie tatusia
Magdziarka może Antoś będzie tak samo grzeczny i posłucha rodziców jak Zuzia Uli, która urodziła się kilka dni po powrocie tatusia
Witam Wszystkie obecne i przyszłe mamy.
Życzę Wam wszystkiego najlepszego z okazji naszego świeta,
Ja jestem mamą 5 letniego dawidka i wczerwcu spodziewam sie drugiego maluszka
:-)
Życzę Wam wszystkiego najlepszego z okazji naszego świeta,
Ja jestem mamą 5 letniego dawidka i wczerwcu spodziewam sie drugiego maluszka
:-)
reklama
mata-kow
mama do kwadratu :)
Aniknulka, Ania trzymam kciuki za badania :-):-):-)
Głuszku mam nadzieję, że uda Ci się wytrzymać do soboty
Ja dzisiaj chcę zrobić listę co jeszcze trzeba kupić, no i oczywiście instrukcję dla męża, co ma zrobić jak będę w szpitalu
Głuszku mam nadzieję, że uda Ci się wytrzymać do soboty
Ja dzisiaj chcę zrobić listę co jeszcze trzeba kupić, no i oczywiście instrukcję dla męża, co ma zrobić jak będę w szpitalu
Podziel się: