reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Darunia brzuszek ładniutki i zgrabniutki. A włoski o Matko jak ja Ci zazdroszczę tych loków.:tak::tak::tak::tak:

Magdalenkakol brzucho pokażny. ale przynajmniej ma maluszek miejsce do brykania

A teraz ja wklejam swoje zdjęcie z dzisiaj. Mam nadzieję że to już ostatni raz;-):-D

reklama
no dobra u mnie wczoraj wieczorem znowu kilka skurczbyków i dalsza częsć czopa wyleciała - tak sądzę bo takie długie gluty to były (sory za opis) - ale było tego mało - dziś nic nie leci tylko lekkie skurczybyczki od rana - tak średnio co 15-20 minut. Ale jakos nie widzi mi sie to na poród. Mały wczoraj to jakby mi całym cieżarem zaczął napierać na szyjke - no i chyba brzuch mi juz opadł maksymalnie bo nie mogę siedzieć normalnie jak jeszcze parę dni temu tylko w rozkroku jak żul jakiś. Módlcie się żeby mnie absolutnie nie zebrało do soboty.
Zaczełam się teraz zastanawiać że termin z usg mi wychodzi od pierwszego usg na 10-14 czerwca - jakoś nie przewiązywałam to tego wagi bo mały jest przecież duży! Ale kurcze jeśli faktycznie zaszłam w ciązę wczesniej - chociaz to nie możliwe żebym zaszała zaraz po miesiaczce?

Głuszku,bardzo mozliwe że zaszłaś w ciąże zaraz po okresie, wszystko mogło się na to zebrać, np: cały cylk owulacyjny przesunął się Tobiie bo były stresy etc...etc...
u mnie własnie tak było, mam krótkie cykle,i innej możliwości nie było niz ja podaję :-):-) noi począł się mały szkrabik:happy:,
naprawdę wszystko jest możliwe, a najlepiej sama wiesz kiedy to mogło się stać:tak:
a ha dzisiaj byłam zrobić wyniki, włącznie z układem krzepnięcia, trzymajcie kciuki zeby było dobrze:tak:

Darunia jak Aniołek wyglądasz w tych loczkach:-):-)
Magdalenakol wielkościowo mam podobny brzusio do Twojego, nasze maluszki majs gdzie brykać:-D:-D:-D bardzo ładny apartament;-)
Agusia jaki masz fajowy pępek:-D:-D:-D i tylko pozazdrościć, że Tobie nic w boczki nie poszło:tak::tak::tak:

Dzień dobry, najpierw się przywitam po krótkiej nieobecności:tak::tak::tak:
ULA SUPER, OGROMNE GRATULACJE
Wszystkim Joasiom składam naj naj naj.... serdeczniejsze życzenia z okazji ich świeta, a szczególnie im życzę naj, naj, naj.......szybszego, bezbolesnego porodu:tak::tak::-):-D:rofl2:
Wczoraj to się uśmiałam z mojego M:-D:-D, mówię do niego aby podotykał mojego brzuszka bo to ostatni raz, a on do mnie rzecze: chyba żartujesz:szok::szok::szok::szok:
a teraz zaczynam czytać zaległości

Ula Serdeczne gratulacje dla Ciebie i Twojej kruszynki. Lepszego prezentu na Dzień Matki nie mogłaś dostać :tak::-):-):-)

Magdziarka może Antoś będzie tak samo grzeczny i posłucha rodziców jak Zuzia Uli, która urodziła się kilka dni po powrocie tatusia :sorry2:

Witam Wszystkie obecne i przyszłe mamy.

Życzę Wam wszystkiego najlepszego z okazji naszego świeta,
Ja jestem mamą 5 letniego dawidka i wczerwcu spodziewam sie drugiego maluszka
:-)

reklama
Aniknulka, Ania trzymam kciuki za badania :-):-):-)

Głuszku mam nadzieję, że uda Ci się wytrzymać do soboty :tak:

Ja dzisiaj chcę zrobić listę co jeszcze trzeba kupić, no i oczywiście instrukcję dla męża, co ma zrobić jak będę w szpitalu:-D

Do góry