reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Odpisałam Uli, że ciotki z BB gratulują i trzymały kciuki i własnie jej napisałam, że ma najpiękniejszy prezent na dzień matki:-D:tak:;-)

reklama
Oj Limba i Joaś ja też sie tego boje, że nie zdąże!!!!!!!:szok: u mnie szyjka też jest mięka i na opuszek. A dzisiaj w nocy złapały mnie skurcze i już zaczęłam panikować. Ale na sałe szczęście przeszły. :-). Bo ja jeszcze nie chce rodzić. Ale najbardziej przeżywam tę ciąze. We wcześniejszych byłam bardziej zdeterminowana niż w tej. A najgorsze teraz jest to ze dzieci co rano sie pytają czy dzisiaj dzidzia się urodzi. :szok::szok::szok:. To jest molestowanie psychiczne!!!!!!!!!!!!!!!!!;-)
Własnie naj gorsza jest ta panika ja też połowe nocy nie przespałam to miałam skurcze no i oczywiście do kompletu panikę ,a teraz mam taki twardy brzuch że nawet no spa nie działa ale skurczy nie mam :-(

Widzisz Eliza wszystko wraca do normy . Dziecko do Zerówki z samego rana - to matka przy komputerze:-Di dobrze, że już to byczenie mi się trochę znudziło.
.....
Ciesze sie madzu ,ze humorek dopisuje. A ja mam pytanko do ciebie, czy chodziłaś juz na KTG? A mnie brzuszek to już pobolewa jak na @ na casłego. Ale pewnie będę sie męczyć z tymi dolegliwościami jeszcze długo.

Własnie naj gorsza jest ta panika ja też połowe nocy nie przespałam to miałam skurcze no i oczywiście do kompletu panikę ,a teraz mam taki twardy brzuch że nawet no spa nie działa ale skurczy nie mam :-(
Jola moze juz nie warto chamować porodu. Przecież już jesteśmy w terminie i niech dzidzia decyduje kiedy chce wyjść. Polerz odpocznij i czekaj. Ja przynajmniej dostałam takie wskazówki od zwojego lekarza.
Mnie to kręgosłup dokucza na całego i jestem jakaś wogóle dziwna.

No pani prezes a pani kiedy może 1 czerwca :tak:

Pani Prezes ma jeszcze 10 dni. W zasadzie może w każdej chwili!!!!!!!!!!!!!!!
Wszystko już pozałatwiane. Olka lekarze, dentysci itp. Już niczym nie musze się zajmować..tylko rodzić. Może mi wykraczecie jak ULI

Ciesze sie madzu ,ze humorek dopisuje. A ja mam pytanko do ciebie, czy chodziłaś juz na KTG? A mnie brzuszek to już pobolewa jak na @ na casłego. Ale pewnie będę sie męczyć z tymi dolegliwościami jeszcze długo.

Nie byłam jeszcze na KTG. U nas chodzi się jak jest po terminie , no i w wyjątkowych przypadkach. Ja mam w ten piątek wizytę u ginekologa. Termin mam na 5ego i jak do tego czasu nic to 6ego mam się zgłosić do szpitala na KTG i USG bo mojego ginekologa nie będzie.

Ja mam kolejne spotkanie u Doktorka 7 czerwca. Jak nie urodze do tej pory. Właśnie moge dzisiaj iść na KTG ale nie chce mi sie . Szkoda czasu !!!!!!!!!!! i tak sie zastanawiam co to zmieni jak pójde na KTG przecież nic

reklama
Do góry