reklama
mata-kow
mama do kwadratu :)
kasiu ja już widzę to przyspieszenie a wczoraj to juz do przesady, bo sam ganiał (dosłownie) z szafkami kuchennymi i je wieszał dopiero potem miał kogos do pomocy, a szkoda było mu czasu. Wstał po 6 a połozył się po 2 w nocy aż martwię się o niego, bo wraca z pracy wykończony i jeszcze w domu zasuwa ale on mówi, że lubi się czuć zmęczony
marlena nad
:)
Darunnnia ja tez mam krecone tylko prostuje,ciekawe jakie wloski beda mialy nasze dzidziulki,czasami zastanawiam sie jak moja mala wyglada i juz nie moge sie doczekac by ja zobaczyc;-):-)
Mnie znów boli brzuchwzięłam nospę i leżę ale BB nie opuszczam jeszcze nie. Wiecie dziwię się, że lekarz nie dała mi Fenka lub innego leku skoro od jakichś 3 tygodni mam te bóle. Nospa i scopolan pomagają ale na jakąś godzinę a póżniej znów łapie mnie ból.
Jutro mam KTG więc powiem o tym lekarzowi może poradzi coś na te bóle
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Aniknulka biedna jesteś z tymi bólami brzucha mam nadzieje ze jutrzejsza wizyta przyniesie same pomyślne wieści;-) trzymam kciuki za KTG!
reklama
Mnie znów boli brzuchwzięłam nospę i leżę ale BB nie opuszczam jeszcze nie. Wiecie dziwię się, że lekarz nie dała mi Fenka lub innego leku skoro od jakichś 3 tygodni mam te bóle. Nospa i scopolan pomagają ale na jakąś godzinę a póżniej znów łapie mnie ból.
Aniknulka ja biorę 6 tabletek fenka i brzuch dalej mi się stawia. Teraz nawet częściej niż przedtem jak go nie brałam.
Podziel się: