reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Mata najważniejsze żeby dzidzia była zdrowa a te parę dni to się przemęczycie Wyobraź sobie przyspieszenie męża jak będziesz w szpitalu :-):-):-):-)

reklama
kasiu ja już widzę to przyspieszenie :-D a wczoraj to juz do przesady, bo sam ganiał (dosłownie) z szafkami kuchennymi i je wieszał :szok: dopiero potem miał kogos do pomocy, a szkoda było mu czasu. Wstał po 6 a połozył się po 2 w nocy :sorry2: aż martwię się o niego, bo wraca z pracy wykończony i jeszcze w domu zasuwa :sorry2: ale on mówi, że lubi się czuć zmęczony :baffled:

Darunnnia ja tez mam krecone tylko prostuje,ciekawe jakie wloski beda mialy nasze dzidziulki,czasami zastanawiam sie jak moja mala wyglada i juz nie moge sie doczekac by ja zobaczyc;-):-):-D:tak::happy:

Moja jak się urodziła to długo nie miała wcale włosów a teraz burza loków i gęste blondi :-) Jestem ciekawa jak ta druga :-)

Mnie znów boli brzuch:wściekła/y:wzięłam nospę i leżę ale BB nie opuszczam jeszcze nie. Wiecie dziwię się, że lekarz nie dała mi Fenka lub innego leku skoro od jakichś 3 tygodni mam te bóle. Nospa i scopolan pomagają ale na jakąś godzinę a póżniej znów łapie mnie ból.
Jutro mam KTG więc powiem o tym lekarzowi może poradzi coś na te bóle

Aniknulka biedna jesteś z tymi bólami brzucha :baffled: mam nadzieje ze jutrzejsza wizyta przyniesie same pomyślne wieści;-) trzymam kciuki za KTG!

reklama
Mnie znów boli brzuch:wściekła/y:wzięłam nospę i leżę ale BB nie opuszczam jeszcze nie. Wiecie dziwię się, że lekarz nie dała mi Fenka lub innego leku skoro od jakichś 3 tygodni mam te bóle. Nospa i scopolan pomagają ale na jakąś godzinę a póżniej znów łapie mnie ból.
Jutro mam KTG więc powiem o tym lekarzowi może poradzi coś na te bóle

Aniknulka ja biorę 6 tabletek fenka i brzuch dalej mi się stawia. Teraz nawet częściej niż przedtem jak go nie brałam.

Do góry