reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Ja jak siedzę to czuję już nisko brzuch ciężko mi oddychać bo mała uciska mi na wszystko co możliwe ( pewnie jest duża ), ach jak ja już bym chciała mieć ten poród z głowy :-) a swoją drogą ciekawe czy jakiś maluszek przyjdzie na świat w dzień mamy :-)

reklama
Kasiu ja też mam problemy z siedzeniem bo dzidzi wtedy jest ciasno. Podobno moja dzidzia to nie taka dużo bo koło 3 kg teraz ma. Ale oddychać to mi też ciężko.
Ja też zastanawiałam sie czy u nas na BB będzie wysyp!

Mata bidulko- mnie też bolą nogi a szczególnie jedna, ten ból jest taki jak Ty opisujesz to podobno od żylaków które chcą wyjśc na ''zewnątrz'' ja mam nogę ściśniętą bandażem elastycznym i powiem Ci ze pomogło i lepiej sie chodzi, zawiń sobie może Ci pomoże? Mi ulżyło...

Tylko nie żylaki :no::no::no:

Dzięki dziewczyny za rady, na razie trzymam w ciepełku i troszkę lepiej, ale chodzę, bo jak leżę, to znów mnie boli :baffled:

No i mam chyba skurcze przepowiadające :dry: brzuch mi się napina i boli mnie jak na podczas okresu. czasem trzyma nawet 2 -3 minuty :baffled: poród zbliża się wielkimi krokami :szok:

Joasia aż dwie torby? Mi wyszła jedna wraz z maluszkowymi ciuszkami. A co Ty kochana wzięłaś?
Ja mam szlafrok z frote, 2 ręczniki, 3 koszule, majtki, podkłady, kosmetyki, klapki i kapcie,

Marlenko dziękuję :-) a może Ty powoli zbierasz sie do porodu, skoro chce Ci sie zwracać? podobno organizm oczyszcza sie przed porodem wszystkimi możliwymi sposobami ;-)
Mata jak już skurcze takie to może dzidzia chce ujrzeć swoją mamusię w jej święto? :-)

No i mam chyba skurcze przepowiadające :dry: brzuch mi się napina i boli mnie jak na podczas okresu. czasem trzyma nawet 2 -3 minuty :baffled: poród zbliża się wielkimi krokami :szok:
No to fajnie mata !!!!!!!!!!! Może jutro bedziesz miała prezencik, kto to wie.
A i ja też mam skurcze:szok:takie jak ty.

Dobranoc Kochane, ale mój kregosłup i dzidzia nie przepadaja za kompem, więc zmykam.

Anikulu ja ledwo sie zapakowałam do swojej torby!!! A dla dzidzi to mam drugą przygotowaną. Ja jeszcze wziełam coś do picia i pogryzienia po porodzie.

Cześc kobietki. Zostawić Was na jeden dzień....:szok: i czytania jak Mickiewicza.

Najpierw może sms od Uli. Przyszedł o 19:08: Kochana magdziarko chciałabym poinformować ciocie z bb, ze właśnie przyjęli mnie na oddział położniczy. Odeszły mi wody i odszedł czop i skurcze co 10 minut. Rozwarcie jedynie na 1 cm ale położne mówią, że w nocy będzie cała zabawa. POzdrawiam . Urszula L.

reklama
Do góry