reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Asiowo najlepiej zadzwoń do szpitala i się zapytaj, bo w takim szpitalnym kiosku pieluchy mogą być dużo droższe :baffled: ja np. muszę mieć swoje pieluchy i chusteczki nawilżające.;-)

reklama
Tak Joanno niestety kręcą sie naturalnie :baffled: na avatarku mam proste- siostra wyprostowała mi prostownicą i jakoś wygodniej. No ale podobno kto ma kręcone woli mieć proste i na odwrót... kobiety :-);-)

Ojej Was nadrobić :szok: Mnie od dzisiaj boli rwa niestety i z każdym krokiem jest niewesoło. Mała mnie naciska na nerwy . Byłam dziś u mężulka i tak się najadłam truskaweczek że szok , nareszcie a myślałam że nie zdążę się naftrążalać przed porodem :-)

Joasia dziękuję, że pytasz - kaszel się zmniejszył dzięki Bogu bo już myślałam, że płuca wypruję:tak:

Asiowo trzymaqm kciuki za egzamin Twojego męża:-D
Mata spróbuj pomoczyć nogi w wodzie z solą
Ula trzymam kciuki:-) za szczęsliwe rozwiązanie

Kasiu tych truskawek to ci zazdroszcze. U mnie w o grodzie jeszce są ale zielone.
A szkoda ze cie rwa dopadła, mam nadzieje ze zaraz przejdzie.

Ja mam całe pole truskawek i już doszły . Na szczęście rwa nie jest tak upierdliwa jak w pierwszej ciąży bo wtedy ruszać się wcale nie mogłam.
Ty też jeszcze zdążysz się najeść:-)

Daruuunia urocza mamusia z Ciebie i taka wesolutka:-D:-D:-D:-D:-D,a ja dzisiaj tez zle sie czuje taka ciezka i ciagle wymiotowac mi sie chce niewiem co to znaczy nie jem za duzo:tak::tak::tak:

reklama
Do góry