reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
A mój synuś w ciągu dnia spokojniutki. Czasami dupcie wypina czym sprawia mi ból, ale wybaczam mu to bo wiem że ma mało miejsca;-);-);-);-):-D:-D:-D:-D.
Wieczorem ok. 23 trochę po dokazuje i śpi chyba smacznie do rana bo nie budzi mamusi w nocy. Daje znać dopiero jak się obudzę

wy już idziecie spać a ja dopiero "przyszłam" - pewnie godzinę zajmie mi nadrobienie tego co naskrobałyście :-)

Ja też przed chwilą dopiero wróciłam Iwoszku dopisz coś jeszcze o szpitalu bo się zastanawiałam ostatnio czy trzeba mieć ubranka i podkłady swoje no i oczywiście napisz jak tam ci córa rośnie :-)
Ja dziś też myślałam o zdjęciach że dawno nic nie wklejałyśmy brzucholków:-)

Liliana - GRATULACJE!!!!!!!!!

Kasiau- wszystko trzeba mieć swoje - po porodzie maluszka zawijają w szpitalne pieluchy, a po ok.2 h jak przechodzisz na oddział to młodzież wędruje na noworodki na kąpiel i wtedy dajesz już swoje ubranka.
Podkłady też trzeba mieć swoje - choć jest wyłozona lignina szpitalna (na kryzysowe sytuacje);

no nie wiem co jeszcze - może masz jakieś konkretne pytania?
ZZO nic nie kosztuje,sala do porodów rodzinnych 600zl; opieka wydaje mi się,że jest całkiem zacna, ale ja nie miałam dużych wymagań i generalnie radziłam sobie sama...

Bogna- właśnie sapie sobie przez sen :-); jest cudna - patrzy tymi swoimi mądrymi oczami i ma taki wyraz twarzy jakby nie mogla sie nadziwić jak też ten świat wygląda; w nocy budzi się na jedzenie i zasypia - póki co nie domaga się noszenia (oby tak zostało);
lubi się kąpać i lubi dźwięk wody - może kojarzy jej się z odgłosami z basenu??....
ma swój ulubiony bok do spania...
i strzela kupą jak z armaty ;-)
a na spacerach i w samochodzie śpi...

Mój małżonek dziś też skończył malowanie. Jutro będzie pastował podłogę i ustawiał meble.

Ja mam w poniedziałek wizyte u lekarza. Wydaje mi się że obniżył mi się brzuch dziś, aż się mój mąż wystraszył że to już:-)

reklama
Moja dzidzia wierzcie albo nie ale zawsze kiedy wieczorami pisze na forum bryka niesamowicie ciekawe dlaczego,czyzby chciala tez cos napisac?hihi;-)

Do góry