reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Dziewczynki a Wy juz chodzicie na KTG do szpitala. Bo ja mam jeszcze dwa tygodnie do terminu. I ginek mi mówił, że dzien po terminie pierwsze KTG. Mam nadzieję, że nie będzie po terminie ale kto wie?

ja miałam zalecone chodzenie na ktg raz w tygodniu po skończeniu 36 tc., a jeśli byłąbym po terminie to co drugi dzień - dotarłam raz...;-)

reklama
Super że Bogna taka spokojna i cudowna oby tak dalej:-)
Dzięki za info o szpitalu - zastanawiałam się nad podkładami i takimi tam pierdółkami
Ja też nie mam specjalnych wymagań aby gładko poszło.

Iwoszku super, że Bogna daje Ci chwilę wytchnienia i masz chwilkę, żeby do nas zajrzeć. Żeby nasze dzieciątka też takie grzeczniutkie były:tak::-D. Kurczę ale ja Ci zazdroszczę, że masz córcię już przy sobie. A ja dopiero czekam tak z dnia na dzień. chciałabym mieć juz za sobą cały ten poród. Bo im dłużej czekam tym bardziej się boję. Ale no cóż natury nie oszukam, a co ma być to będzie.
Ucałuj Malutką ode mnie. Buziaczki:tak::-):-):-):-)

Ja w pierwszej ciąży ktg w dniu terminu - kazała mi jechać ginka do szpitala a potem co 2 lub 3 dni już nie pamiętam 10 tego dnia już jechałam na wywołanie

Ja na KTG do końca terminu nie będę chodziła, a jak nie urodzę do 4 czerwca to od razu dostaję skierowanie do szpitala.
A mam pytanko czy jak odejdą wody to trzeba niezwłocznie udać się do szpitala bez względu na to czy są skurcze czy ich nie ma????Bo nie mam pojęcia:szok:

reklama
Do góry