reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Ogromne gratulacje dla Prodigious i całuski dla jej córeczki

A mnie od tygodnia swędzi dół brzucha. Normalnie czasami wściec się można i wyszły mi takie rozstępy na dole jakby mi ktoś żelazkiem poprzypalał brzuch. Nic nie dało smarowanie brzuszka różnymi specyfikami.
Trochę Wam zazdroszę że macie już jakieś objawy zbliżającego się porodu i niedługo będziecie tulić swoje kochane maluszki. U mnie jeszcze kupa czasu do rozwiązania. Dodatkowo biorę 6 tabletek fenoterolu na dobę. Boję się że jak go odstawie to nie urodzę tak szybko jak Snoopy tylko przenoszę. Jakaś deprecha mnie chyba dopada.

reklama
Marta nie martw się maleństwo teraz zbiera siły na finalny wysiłek. Ja tez sie ostatnio pytalam mojej ginki czy to normalne ze dzidziol jakiś spokojniejszy. To ona na to ze magazynuje energie.;-)

Ja na śniadanko zjadłam dżemik truskawkowy, więc było słodkie:tak: mała troszkę bryka, ale delikatnie (nawet czkawka jakaś małoodczuwalna :sorry2:). To niby przed porodem dzieci się słabiej ruszają :dry: a mi dzisiaj często brzuszek się stawia :baffled: a tu jescze nic nie gotowe :wściekła/y:

Aniaw najserdeczniejsze życzenia urodzinowe dla Ciebie i Twojej mamy:-D
pozostałym czerwcówkom życzę mniejszych dolegliwości i odpoczynku

Magdziarko kochana zrób listę i do łóżeczka a M powinien zrozumieć, że ciąża to hormony a Ty też potrzebujesz odpoczynku
Facet kurcze rusz głową Twoja połóweczka nie zawsze musi być alfą i omegą:wściekła/y::angry::wściekła/y:

patyk spokojnie! Ja po za wczorajszą nocą zero jakichkolwiek objawów;-)moje maleństwo też raczej sie nie śpieszy! A na wszystko przyjdzie odpowiednia pora. Wydaje mi sie ze lekarz nie bedzie kazal ci odstawic od razu wszystkiego na raz tylko stopniowo i napewno i u ciebie powoli zacznie sie wszystko rozkręcac. Z resztą masz jeszcze troche czasu:-D

Patyk nie nakręcaj się bo to w niczym nie pomoże. Odpoczywaj i nie myśl o tym zbyt często.

A tak na marginesie czy śnią się wam porody?, bo mi dzisiaj śniło się jak urodziłam Jasia i zaraz go przystawiłąm do cyca a on ssał jak najęty taki mały głodomorek:-D

reklama
Do góry