reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Dzięki dziewczyny. Tylko ja już byłam nastawiona na wcześniaka, bo tak mnie lekarz straszył.
Mi się śniło ostatnio że nie mogłam urodzić, nadszedł już mój czas, próbowałam wszytkich sposobów i nic.

reklama
:-D ale sie odbija na Was kobitki to rozdwajanie naszych dziewczyn :-D ja jeszcze nie mialam zadnych snow takiego typu, nie mysle poprostu o tym ze niektore z nas maja juz maluszki ze sobą i jakoś umyka to mojej psychice.

Dziwne sny o porodach i ogólnie koszmary to normalne ja już przywykłam a we śnie to już rodziłam z 10 razy :-)

Dziewczyny ktore nie maja zadnych objawow porodu niech =sie ciesza . Zwinicie cuie szybciutko a nie tak sa objawy i zaraz ich nie ma. To jest dopiero wkurzajace. Albo sa albo ich nie ma i juz. A tak człaowioek nie wiem na co ma sie przygotowac. Mnie poranne objawy przeszly.

Serdeczne życzenia urodzinowe dla Aniaw
large-bear-hug-bouquet

W sumie to masz rację bo jak są i przechodzą to dopiero wkurzające bo człowiek nie wie czy może to już dziś czy jeszcze nie , mi w pierwszej ciąży wody jak odeszły to wiedziałam że to już i koniec

Widze ze U magdalenkol wszystko sie uspokoiło to dobrze. Ja właśnie wróciął z zakupów. U mnie leje , ludzi w sklepach ful. Dzieciaki mnie wkurzyły na maksa. Chyba z tego wszystkiego objawy mi przeszły, uf na całe szczęście. Bo ja jeszcze nie chce rodzić:wściekła/y::zawstydzona/y:. Zakupy poszły beznadziejnie, nie kupiłam tego co trzeba. Do M wydzwaniali z pracy i mimo urlopu pojechał i wróci późnym wieczorem. Jestem zmęczona i nic mi się nie chce.
A co do snów to mi sie śni że czop mi odchodzi:-), albo ze wody . Ale nie są to miłe sny.

jak tylko wyłączam komputer - tutaj zaraz jakaś rewolucja :-D:-D:-D

Lilianka, Prodigious - serdeczne gratulacje :-)

U mnie noc przespana - myślę,że to dlatego,że teraz staram się nie ulegać pokusie aby położyć się w ciągu dnia. Tak sobie myślę, co mogłabym jeszcze posprzątać :-D jakoś nie mam koncepcji :-)

Azile;
Dużo zdrówka dla Dzieciaczków :-) Ja również myślę,że odchodzi Tobie czop i na pewno wszystko jest w porządku.

Wczoraj wieczorem miałam ogromne kłujki i brzuch twardy jak kamień - myślę, że przesadziłam z tym sprzątaniem. Jacek się mnie pyta czy to już dzisiaj ?? a ja jemu na to - wiesz, lepiej nie ponieważ muszę się lepiej wydepilować :-D:-D:-D Zreesztą, codziennie mnie się pyta kiedy??? ...no, chciałabym to wiedzieć...

Ja bym chciała żeby u mnie poród rozpoczął się odejściem wód. Przynajmniej wiedziałabym na 100% że się zaczyna. A skurcze mogę pomylić z bólem brzucha (z przejedzenia, niedojedzenia, pomieszania potraw):-)

reklama
Nie pomylisz nie martw się z czasem stają się bardziej bolesne i częściej występują więc nie sposób ich nie zauważyć

Do góry