reklama
magdalenkakol
Fan(ka)
Dziewczyny ktore nie maja zadnych objawow porodu niech =sie ciesza . Zwinicie cuie szybciutko a nie tak sa objawy i zaraz ich nie ma. To jest dopiero wkurzajace. Albo sa albo ich nie ma i juz. A tak człaowioek nie wiem na co ma sie przygotowac. Mnie poranne objawy przeszly.
azile29
Czerwcowa mama'08
Widze ze U magdalenkol wszystko sie uspokoiło to dobrze. Ja właśnie wróciął z zakupów. U mnie leje , ludzi w sklepach ful. Dzieciaki mnie wkurzyły na maksa. Chyba z tego wszystkiego objawy mi przeszły, uf na całe szczęście. Bo ja jeszcze nie chce rodzić. Zakupy poszły beznadziejnie, nie kupiłam tego co trzeba. Do M wydzwaniali z pracy i mimo urlopu pojechał i wróci późnym wieczorem. Jestem zmęczona i nic mi się nie chce.
A co do snów to mi sie śni że czop mi odchodzi:-), albo ze wody . Ale nie są to miłe sny.
A co do snów to mi sie śni że czop mi odchodzi:-), albo ze wody . Ale nie są to miłe sny.
jak tylko wyłączam komputer - tutaj zaraz jakaś rewolucja
Lilianka, Prodigious - serdeczne gratulacje :-)
U mnie noc przespana - myślę,że to dlatego,że teraz staram się nie ulegać pokusie aby położyć się w ciągu dnia. Tak sobie myślę, co mogłabym jeszcze posprzątać jakoś nie mam koncepcji :-)
Azile;
Dużo zdrówka dla Dzieciaczków :-) Ja również myślę,że odchodzi Tobie czop i na pewno wszystko jest w porządku.
Wczoraj wieczorem miałam ogromne kłujki i brzuch twardy jak kamień - myślę, że przesadziłam z tym sprzątaniem. Jacek się mnie pyta czy to już dzisiaj ?? a ja jemu na to - wiesz, lepiej nie ponieważ muszę się lepiej wydepilować Zreesztą, codziennie mnie się pyta kiedy??? ...no, chciałabym to wiedzieć...
Lilianka, Prodigious - serdeczne gratulacje :-)
U mnie noc przespana - myślę,że to dlatego,że teraz staram się nie ulegać pokusie aby położyć się w ciągu dnia. Tak sobie myślę, co mogłabym jeszcze posprzątać jakoś nie mam koncepcji :-)
Azile;
Dużo zdrówka dla Dzieciaczków :-) Ja również myślę,że odchodzi Tobie czop i na pewno wszystko jest w porządku.
Wczoraj wieczorem miałam ogromne kłujki i brzuch twardy jak kamień - myślę, że przesadziłam z tym sprzątaniem. Jacek się mnie pyta czy to już dzisiaj ?? a ja jemu na to - wiesz, lepiej nie ponieważ muszę się lepiej wydepilować Zreesztą, codziennie mnie się pyta kiedy??? ...no, chciałabym to wiedzieć...
reklama
Podziel się: