reklama
Aniu;
100 lat 100 lat..... :-):-):-)
a ja znowu walnęłam się w brzuch... i to sama własną ręką no jak ja się zachowuę
Madziu;
ja swojemu to listę zakupów piszę smsem :-) i tak jest wygodnie dla mnie i dla niego :-)
100 lat 100 lat..... :-):-):-)
a ja znowu walnęłam się w brzuch... i to sama własną ręką no jak ja się zachowuę
Madziu;
ja swojemu to listę zakupów piszę smsem :-) i tak jest wygodnie dla mnie i dla niego :-)
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Kurcze a ja miałam taki dziwny skurcz na policzku i takie drgawki, może to dziecko coś uciska? A dzisiaj za to niemiłosiernie mnie boli kregosłup i splot słoneczny
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
I ja się dołączam do życzeń urodzinowych Aniw i jej mamy! Zdrowia i szczęścia!!!
Ja na razie przygotowałam obiad i teraz odpoczywam. Najgorzej, że nie umiem obierać ziemniaków w rękawiczkach a teraz to mam takie brzydkie palce ble
Muszę odpocząć bo coraz częściej boli mnie brzuch a chcę dotrwać do 9 czerwca -ostatnie spotkanie z ginem pewnie dostanę też skierowanie do szpitala
Muszę odpocząć bo coraz częściej boli mnie brzuch a chcę dotrwać do 9 czerwca -ostatnie spotkanie z ginem pewnie dostanę też skierowanie do szpitala
reklama
Podziel się: