reklama
Magdziarka
Kobitko powiedz nam skad Ty masz w sobie tyle energii???;-)![]()
A to ja jeszcze po drodze w parku z Olkiem byłam kaczki karmic rano zrobiłam pranie, zmywanie itp..Nawet sama nie wiem skąd mam takiego powera - w zasadzie zawsze miałam

Magdziarko podziwiam wytrwałości! Ja już bym ataku paniki dostala jakbym nie mogla znaleźć karty! Tyle opanowania pozazdrościć!;-)
Nerwy nie są moim dobrym dobrym doradcą. Przy tych wszystkich zyciowych historiach nauczyłam się opanowania. Czasem mi lecą łzy ale to już bardziej z bezsilności.
Ula nie denerwuj się !!
A ciekawe co u naszych dziewczyn w szpitalach. Mam nadzieje że snoopy lilianka jakoś sie trzymają
Do snoopy napisałam nie odpisała mi. A Lilianka mówiła że da znać w czwartek...
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Moje maleństwo tez musi sie słuchać mamy ;-) a co by było gdybym zaczeła rodzic? 

a tu wszystko jeszcze w proszku!!! wole nie myśleć ;-)

azile29
Czerwcowa mama'08
A ja właśnie przeglądałam majóweczki i znalazłam tam fajny link dotyczący wywoływania porodów wiec wam też wklejam
'Mija magiczna data i... nic - Por�d i po porodzie - Jestem w ci��y - Onet.pl Dziecko
'Mija magiczna data i... nic - Por�d i po porodzie - Jestem w ci��y - Onet.pl Dziecko
reklama
Myszka1125
Czerwcowa mama'08
o matko huto, aż mi łzy w oczach stanęły
Snoopy, wielkie gratulacje kochana, ucałuj kruszynkę koniecznie ode mnie:-):-) Wszystkiego najlepszego i dużo zdrówka!!!!!

Snoopy, wielkie gratulacje kochana, ucałuj kruszynkę koniecznie ode mnie:-):-) Wszystkiego najlepszego i dużo zdrówka!!!!!
Podziel się: